Phuketin Aqua Lumina -tapahtuma järjestetään Rawaissa matkailun edistämiseksi – KUVAKIERTO

Phuket -

  "Aqua Lumina", "ihana fluoresoiva Andamaanienmeren alla" (järjestäjän tunnuslause) -tapahtuma järjestetään Rawaissa, Phuketissa tämän kuun loppuun asti.

 Ensinnäkin oedellinen tarinasi:

Lehdistötilaisuus pidettiin aiemmin tässä kuussa Central Worldissä Bangkokissa, ja sitä johtivat matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakar, Phuketin kuvernööri Narong Woonciew ja muut asiaankuuluvat virkamiehet.

Päivitetty tarina:

Tapahtuma avattiin virallisesti perjantaina (20th) Nai Harn Beachillä Rawaissa, ja sitä johti Phuketin varakuvernööri Pichet Panaphong ja digitaalisen talouden edistämisviraston (DEPA) apulaisministeri Nithee Seepare.

Varakuvernööri Pichet sanoi: "Viimeisen kahden vuoden aikana Covid-19-pandemia on vahingoittanut vakavasti Phuketin taloutta. Tämä on hyvä aika tehostaa Phuketin matkailua ja taloutta Covid – 19:n helpotuksen jälkeen. Näemme hymyileviä kasvoja paikallisilta yrittäjiltä, ​​paikallisilta asukkailta ja turisteilta. Tapahtuma järjestetään 31 asti."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.