Monsoon tuo roskat Patong Beachille, viranomaiset käsittelevät asiaa

Patong -

  Patongin kunta selvensi paikalliselle medialle eilen lauantaina (21. toukokuuta) Patongin rannalta löydetyistä roskista.st), jonka mukaan sen toi monsuunisää.

Tänä aamuna 22. toukokuuta Patongin kunnan työntekijät siivosivat roskat Patong Beachin varrelta. Patongin kunta on maininnut selventääkseen, että tämä tapahtuu tämän monsuunikauden aikana (lounaismonsuunit).

Patongin kunnan mukaan on normaalia, että kova tuuli ja aallot ovat tuoneet rannalle paljon roskia, kuten puuta, muovipulloja, rikkinäisiä kalastusverkkoja ja lasia. Tätä kutsutaan "Monsoon Garbageksi". Tätä monsuunijätettä tapahtuu joka vuosi tänä aikana.

Patongin viranomaiset torjuivat kritiikin, jonka mukaan joidenkin sosiaalisessa mediassa lähettämät turistit jättivät roskat, mutta ilmoittivat, että henkilökunta jatkaa rannan puhtaanapitoa ja pyysivät kaikkia vierailijoita tekemään oman osuutensa poistamalla mahdolliset roskat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.