Patongin kartanon tulipalo hälyttää asukkaita, syytä tutkitaan edelleen

Patong -

  Pieni tulipalo kartanossa Patongissa huolestutti asukkaat eilen aamulla (21st).

Patongin kunnan katastrofien ehkäisy- ja lievennysosaston palomiehet saivat ilmoituksen tulipalosta kello 9 kartanossa Ratchapatha Nusorn Roadilla Patongissa Kathun alueella.

He saapuivat viisikerroksiseen kartanoon paloautolla havaitessaan savua tulevan ensimmäisestä kerroksesta.

Palo sai alkunsa kartanon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevasta varastohuoneesta. Palon oli jo sammutettu palosammuttimella kartanon hoitajan toimesta, joka kieltäytyi kertomasta nimeään.

Palon syttymissyy ei ole toistaiseksi tiedossa, ja sitä tutkitaan edelleen, Patongin poliisi sanoi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.