Patongin viihdeyritykset tuottavat vähintään 10 miljoonaa bahtia yötä kohti laillisen avaamisen jälkeen, sanoo Patongin liiketoimijoiden johtaja

Patong -

  Kun Patongin viihdeyritykset ovat laillisesti auki, ne tuottavat vähintään 10 miljoonaa bahtia yötä kohti, sanoi Patong Entertainment Business Associationin (PEBA) puheenjohtaja.

Ensinnäkin referenssitarina tulevasta laillisesta avauksesta:

Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) perjantaina 20. toukokuuta on ilmoittanut värien vaihtamisesta monissa provinsseissa ja viihdepaikkojen avaamisesta uudelleen maakunnilla/alueilla Green Zonesissa ja Blue Tourist pilot Zonesissa, mukaan lukien Bangkok, Phuket, ja Chonburi 1. kesäkuuta alkaen.

Patong Entertainment Business Associationin puheenjohtaja Weerawit Krueasombat kertoi The Phuket Expressille: "Tällä hetkellä jotkin viihdepaikat on muutettu ravintoloiksi, joissa ne voivat avata. Jotkut niistä eivät kuitenkaan voi muokata, ja ne ovat edelleen kiinni. Lisäksi nykyiset säännöt ja sulkemisajat ovat monille yrittäjille ja turisteille vaikeita.”

Useimmat Phuketissa vierailevat ulkomaalaiset turistit haluavat viettää aikansa rentoutuen ja nauttien yöelämästä riippumatta siitä, mitä jotkut väittävät. Yöelämä on tärkeä osa monien matkailijoiden lomia, eivätkä he halua mennä kotiin keskiyöllä. Kesäkuun 1. päivän jälkeenst, tämä houkuttelee enemmän ulkomaisia ​​turisteja Phuketiin." Weerawit totesi.

”Patongin viihdeyritykset avautuvat täysin 1., eli noin 200 tapahtumapaikkaa. Phuketiin tulee lisää ulkomaisia ​​turisteja, jotka tuottavat jopa 10 miljoonaa bahtia yötä kohden taloudelle. Weerawit lisäsi.

"Seuraamme kuitenkin edelleen tiukasti Covid-19-mittauksia, kuten ATK-testausta tai rokotustarkistusta", Weerawit päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.