Videoleike 15-vuotiaasta vammaisesta tytöstä, joka näyttää joutuneen miesteini-ryhmän kimppuun Phuketissa leviää sosiaalisessa mediassa.

Phuket-

  Videoleike, joka näyttää näyttävän 15-vuotiaan tytön, joka kärsii poliosta, joutui miehisten teini-isien kimppuun Phuketissa, on levinnyt sosiaalisessa mediassa ja uhrin äiti vaatii oikeutta.

Eilen (19th) Paikallinen lehdistö sai ilmoituksen 37-vuotiaalta äidiltä (Phuket Express ei pidä hänen nimeään), "15-vuotiaan tyttäreni, joka kärsii poliosta, hyökkäsi viime kuussa ryhmä miespuolisia teini-ikäisiä Rung Hillillä vuonna Phuketin kaupunki. Hän tuli kotiin ja kertoi minulle hyökkäyksestä."

"Tein ilmoituksen Phuketin kaupungin poliisille 22. huhtikuutand. Poliisi tunnisti ja soitti miespuoliset teini-ikäiset ja järjesti tapaamisen poliisiasemalle. Teimme sovinnon ennen kuin teimme kompromissin tehdäksemme sopimuksen asian ratkaisemiseksi. Tuolloin en ollut nähnyt videoleikettä hyökkäyksestä enkä edes tiennyt, että video oli olemassa."

"Näin juuri videoleikkeen 17. toukokuutath. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun joku pahoinpitelyyn liittyvä julkaisi videon sosiaalisessa mediassa. Videolla näyttää siltä, ​​että vammainen tyttäreni ajautui alas pysäköidyltä moottoripyörältä ennen kuin ryhmä miespuolisia teini-ikäisiä lyö häntä ja löi häntä. Hän oli moottoripyörällä miesystävänsä kanssa ennen tapahtumaa.

”Olin järkyttynyt, kun tiesin, mitä tyttärelleni oli todella tapahtunut. Se oli paljon väkivaltaisempaa kuin luulin. Tämän seurauksena olen tehnyt ilmoituksen poliisille ryhtyäkseni toimiin heitä vastaan ​​ja hylkäämään entisen kompromissimme ja sovintomme. Haluan, että tässä tapauksessa nostetaan enimmäissyytteet. Millainen mies hyökkää vammaisen tytön kimppuun, jolla on polio?” Äiti päätti.

Samaan aikaan 15-vuotias tyttö, jonka henkilöllisyyttä salattiin alaikäisyyden vuoksi, kertoi The Phuket Expressille: "Ne miespuoliset teini-ikäiset väittivät, että haastoin heidät tappeluun, joka ei ollut totta, en sanonut mitään sellaista. He pyysivät minua tapaamaan heitä Rung Hillillä ennen kuin hyökkäsivät kimppuuni, en koskaan uskonut, että ryhmä terveitä nuoria poikia hyökkäsi vammaisen tytön kimppuun. He pyysivät minua suudella heidän jalkojaan ja anomaan heitä lopettamaan hyökkäämästä minua vastaan.

Phuketin poliisin kerrotaan avaavan tapauksen uudelleen ja tutkivan tapausta sekä tutkivan, kuka kuvasi ja julkaisi videon.

The Phuket Express huomauttaa, että tämä on toinen viimeaikainen tapaus Phuketissa, jossa teini-ikäiset ovat kiusaamista ja virusvideoita, jotka ovat saaneet aikaan intensiivistä keskustelua sosiaalisessa mediassa ongelman ratkaisemisesta. Jos haluat nähdä edellisen tarinan, napsauta tästä. Myös edellinen tarina ratkesi TÄSSÄ.

Lopuksi, Phuketin viranomaiset puhuvat täällä kiusaamisesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.