PÄIVITYS: Kahta miespuolista teini-ikäistä syytetään vammaisen tytön hyökkäämisestä Phuketissa

Phuket, Thaimaa-

Ensinnäkin edellinen tarinamme:

Videoleike, joka näyttää näyttävän 15-vuotiaan tytön, joka kärsii poliosta, joutui miehisten teini-isien kimppuun Phuketissa, on levinnyt sosiaalisessa mediassa ja uhrin äiti vaatii oikeutta.

Eilen (19th), Kathun koulun opettajat seurasivat kahta 15- ja 16-vuotiasta miespuolista nuorta ja tapasivat Phuketin kaupungin poliisin. Poliisi on salannut teini-ikäisten nimet heidän ikänsä vuoksi.

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Sarawut Chooprasit kertoi The Phuket Expressille: "Kuustelun jälkeen olemme päättäneet nostaa syytteen kahta miespuolista teini-ikäistä vastaan, koska he hyökkäsivät muiden kimppuun aiheuttaen vahinkoa keholle ja mielelle."

– He ovat molemmat myöntäneet rikoksen, vaikka eivät ole selvinneet syistä. Heidät lähetettiin Phuketin Nuorten tarkkailu- ja suojelutoimistoon. Eversti Sarawut Chooprasit päätti.

Tapaus johti sosiaalisessa mediassa merkittävään keskusteluun nuorten välisestä kiusaamisesta Thaimaassa, toteaa The Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.