PÄIVITYS: Kamalan päällikkö vahvistaa, että Kamala Beachille virtaavassa sosiaalisessa mediassa näkyvä musta jätevesi ei ole peräisin yrityksiltä

Phuket -

  Kamala Beachille virtaavat jätevedet eivät ole peräisin yrityksiltä, ​​mutta jätevedet ovat suuri ongelma, sanoi Kamala Chief, joka pyytää budjettia jätevedenkäsittelyjärjestelmän parantamiseen.

Ensin edellinen tarinamme:

Aiemmin tällä viikolla suositun Facebook-sivun mukaan Kamala Beachiltä Kathun alueella havaittiin likaa, mustaa vettä, jossa on mädäntyvä haju.

Eilen (19th), Jutha Dumlak, Kamala Tambonin hallintoorganisaation päällikkö, ja hänen tiiminsä tarkastivat Kamala Beachin.

Mr. Jutha kertoi Phuket Expressille: "Nähdytty musta vesi on jätevettä, joka oli jäänyt yli kuivan kauden "hiekkaloukkualtaaseen" vedenpoistojärjestelmiin. Nyt on alkamassa sadekausi, jolloin sade on alkanut huuhtoa kaikki ylijääneet jätevedet mereen.”

”Olen vahvistanut tällä kertaa jätevedet eivät ole peräisin yrityksiltä, ​​jotka heittävät roskaa tai jätettä, kuten monet mainitsivat tai spekuloivat sosiaalisessa mediassa. Tarkistamme aina lähiyritysten jätevedenkäsittelyjärjestelmän. Kun näemme ongelmia heidän jätevesien käsittelyssä, he ovat tehneet hyvää yhteistyötä ongelmiensa korjaamiseksi”, Jutha selitti.

”Myönnän kuitenkin, että jätevesi on iso ongelma, joka on vaikuttanut paikalliseen talouteen varsinkin kun matkailu alkaa toipua Covid-19-rajoitusten helpottua. Näemme tämän ensimmäisenä suurena ongelmana, joka on ratkaistu Covid-19:n jälkeen. Olemme yrittäneet kattaa Kamalan alueen jätevedenkäsittelyjärjestelmän. Hyvän jätevedenkäsittelyjärjestelmän rakentaminen vaatii kuitenkin paljon budjettia, mikä on enemmän kuin kunnilla on varaa. Tarvitsemme tukea lääninhallitukselta ja keskusministeriöiltä. Herra Jutha päätti.

Kamala Tambonin hallintoorganisaatio suunnittelee jatkavansa pyytämällä laajempia budjetteja jätevesijärjestelmän parantamiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.