Talo vaurioitui, kaksi ihmistä loukkaantui, kun pakettiauton kuljettaja törmäsi moottoripyöräilijään Thalangissa, Phuketissa

KUVA: Radioamatööriliiton Thalang Sampanin jäsen

Thalang –

  Talo vaurioitui ja kaksi ihmistä loukkaantui lava-auton kuljettajan törmättyä moottoripyöräilijään koulun edessä Thalangissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 4 eilen iltapäivällä (19th) Mueang Thalang Schoolin edessä Thep Kasattri Roadilla Thep Kasattrin osa-alueella.

Ensimmäiset pelastusryhmät saapuivat paikalle ja huomasivat, että kaatunut lava-auto oli törmännyt pieneen taloon. Vioittunut moottoripyörä löydettiin lähistöltä.

KUVA: Radioamatööriliiton Thalang Sampanin jäsen

Miespuolinen lava-autonkuljettaja, jota pelastustyöntekijät eivät tunnistaneet, sai useita vammoja ja hänet vietiin paikalliseen sairaalaan. Naismoottoripyörän kuljettaja, jota ei myöskään tunnistettu, sai lieviä vammoja, mutta kieltäytyi hakeutumasta sairaalaan tai lääkärinhoitoon ja sanoi pystyvänsä hoitamaan itsensä.

Onnettomuuden syytä ei heti selvitetty ilman suoria silminnäkijöitä ja molemmat osapuolet syyttivät toisiaan, Thalangin poliisi sanoi.

Thalangin poliisi jatkaa tutkintaa onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi mahdollisia jatkotoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.