Intiaanit johtavat Phuketin matkailun elvyttämiseen eniten saapuvien tulojen määrällä Test and Gon putoamisen jälkeen

Phuket -

  Intialaiset turistit ovat Phuketiin saapuvien turistien ykkönen 12,200 1:lla sen jälkeen, kun epäsuosittu Test and Go -ohjelma lopetettiin XNUMX. toukokuuta, Phuket Immigration kertoo.

Phuket International Airport Immigration raportoi nykyiset saapumistilastot 18. toukokuutath. Phuketiin 1. toukokuuta alkaen saapuneiden Intian kansalaisten määräst toukokuun 18th, 2022 on 12,200 XNUMX, mikä on ylivoimaisesti ykkönen kaikista ulkomaisista maista.

Muut suosituimmat saapuvat maat järjestyksessä:

Australialainen – 4,951 XNUMX

Singaporen -3,615 XNUMX

brittiläinen – 3,361 XNUMX

Venäjä - 2,389

Saksa - 2,039

Malesia - 1,985 XNUMX

Amerikkalainen - 1,774

Saudi-Arabia - 1,715 XNUMX

Emirati – 1,306 XNUMX

Phuketin matkailu- ja urheilutoimiston johtaja rouva Ratchadaphon Oin kertoi The Phuket Expressille: "Odotamme, että tänä vuonna Phuketissa vierailee yhteensä viisi miljoonaa ulkomaalaista turistia, joista Intia on todennäköisesti suurin, elleivät olosuhteet muutu Kiinassa tai Venäjä. Se on noin 19 prosenttia kokonaismatkailumme parantumisesta verrattuna aiempiin vuosiin ennen Covid-XNUMX-pandemiaa.

"Toukokuun 1 päivästä lähtienst Phuketiin saapuu jopa 3,000 1 turistia päivässä, suurin osa Intiasta. Phuketin kansainväliselle lentokentälle saapui 17.–45,806. toukokuuta yhteensä 413 200,000 kansainvälistä matkustajaa XNUMX kansainvälisellä lennolla. Ainakin XNUMX XNUMX ulkomaalaista turistia on määrä saapua Phuketiin tässä kuussa, ja odotamme Intian jatkavan edelläkävijänä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.