Darasamutin alikulkusilta Phuketissa suljetaan väliaikaisesti viikoksi

Phuket-

Darasamutin alikulkusilta on tilapäisesti suljettu viikoksi liikenteeltä maalauksen vuoksi tiistaista (24.) tiistaihin (31.) 2022.

Phuket Highway Office on ilmoittanut, että Central Festival Phuketin edessä oleva Darasamutin alikulkusilta suljetaan tilapäisesti viikon ajaksi liikenteeltä tiistaista (24.) tiistaihin (31.) klo 9-00.

Sulkeminen koskee seinä- ja betonipuomien maalausta alikäytävän sisällä.

Phuket Highway Office pahoitteli häiriötä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.