Nuori villi leopardikissa kuoli traagisesti löydettyään loukkaantuneena ja hoidettuaan Thalangissa, Phuketissa

Phuket -

  Nuori villi leopardikissa on menehtynyt traagisesti tänä aamuna menehtyään merkittäviin vammoihin Thalangin alueella.

Khao Phra Thaeon luonto- ja villieläinkoulutuskeskuksen johtaja Pongchart Chuahom kertoi The Phuket Expressille tänä aamuna: "Eilen (18. toukokuuta)th) saimme leopardikissan paikallisilta Thep Kasattrin asukkailta. He sanoivat, että leopardikissa löydettiin Khao Phra Thaeon ei-metsästysalueen aidan läheltä Thep Kasattrin osa-alueella.

"Se oli nuori, noin kolmen kuukauden ikäinen urosleopardikissa, joka oli loukkaantunut. Eläinlääkärimme tekivät leopardikissalle röntgenkuvan ja totesivat, että sillä oli murtunut alaselkä. Hänen kaksi takajalkaansa eivät pystyneet liikkumaan tai reagoimaan. Annoimme tälle leopardikissalle parhaan mahdollisen hoidon." Pongchart totesi.

"Valitettavasti leopardikissa kuoli aikaisin tänä aamuna hänen vammoistaan ​​johtuviin komplikaatioihin ja yleiseen heikkouteen", Pongchart päätti.

Phuket Express huomautti, että leopardikissa on villieläin, joka on listattu Thaimaan lain mukaan suojelluksi eläimeksi, vaikka sitä pidetään melko yleisenä monilla alueilla ympäri maata.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.