Phuketin lentokentällä järjestetään 31. toukokuuta mittavat paloharjoitukset, joihin liittyy huomattava määrä savua

Phuket-

  Phuketin kansainvälinen lentoasema on ilmoittanut järjestävänsä paloharjoituksen, joka sisältää huomattavan määrän savua osana harjoitusta.

Phuketin kansainvälinen lentoasema tänään (19th) on ilmoittanut pitävänsä paloharjoituksen tiistaina (31st), 2022 klo 10–00 lähellä kiitotietä 27.

Harjoittelun aikana lentokentän ympärillä ilmaan leviää suuri määrä savua. Lentokentän henkilökunta on pahoitellut häiriötä.

Phuket Express huomauttaa, että Phuketin kansainvälisen lentokentän on ilmoitettava tästä yleisölle joka kerta ennen paloharjoitusta, koska joskus paikalliset asukkaat eivät tienneet, että lentoaseman tilanne oli vain käytäntö, ja he olivat oikeutetusti huolissaan aiemmin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.