Kamala Beachiltä löydetty likainen vesi, jonka kerrotaan virtaavan mereen, leviää sosiaalisessa mediassa

KUVA: Kuvakaappaus MONSOON GARBAGEsta

Kamala, Phuket-

  Suositun Facebook-sivun mukaan Kamala Beachiltä Kathun alueella löydettiin likaa, mustaa vettä, jossa on mädäntynyt haju.

KUVA: Kuvakaappaus MONSOON GARBAGEsta

Monsoon roskapostin Thaimaan Facebook-sivu raportoi tapauksesta tämän viikon maanantaina (16th).

KUVA: Kuvakaappaus MONSOON GARBAGEsta

Monsoon Garbage Facebook -sivun mukaan he ilmoittivat, että mustaa ja mädäntynyttä vettä oli väitetysti vapautunut läheisistä yrityksistä ilman mitään käsittelyä. The Phuket Express ei kuitenkaan vahvistanut tätä itsenäisesti.

Lehdistöaikaan mennessä alueen yritysten omistajilta tai hallituksen edustajilta ei ollut virallista vastausta. Kuvia ja videoita oli jaettu laajalti ja niistä keskusteltu sosiaalisessa mediassa, The Phuket Express huomauttaa suurella spekulaatiolla.

KUVA: Kuvakaappaus MONSOON GARBAGEsta

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.