21-vuotias australialainen turisti putosi hotellista kuolemaan Patongissa, Phuketissa

KUVA: Kusoldharmin pelastustyöntekijä

Patong, Phuket -

  21-vuotias australialainen turisti putosi hotellista Patongissa kuolemaan viime yönä (17. toukokuuta).

Phuketin turistipoliisi raportoi, että heille ilmoitettiin ruumiista klo 10. 00-vuotias australialainen miespuolinen turisti (The Pattaya News ei pidä hänen nimeään odottaessaan ilmoitusta hänen perheestään ja hänen suurlähetystöstään) saapui Phuketiin 21 ystävän kanssa. Phuketin turistipoliisille. Hän kirjautui sisään hotelliin 11. toukokuutath ja sen oli määrä palata Australiaan 28. toukokuutath.

Phuketin turistipoliisin mukaan uhrin huoneesta ei löytynyt merkkejä tappelusta tai kiistasta. Turisti oleskeli yksin, sanoi hotellin henkilökunta ja poliisi, ennen kuin hän putosi ulos huoneestaan. Pöydältä löytyi useita viskipulloja, joista osa vaikutti puoliksi kuluneilta, kertoivat paikalla olleet tutkijat.

Uhrin ystävä, jonka nimeä myös salattiin, kertoi Phuketin turistipoliisille, että turistin isä oli jo saanut tiedon ja aikoi lentää kiireellisesti Phuketiin tänään (18. toukokuuta).

Hotellin vartija, jonka nimeä myös Phuketin turistipoliisi salasi, vedoten meneillään olevaan tutkimukseen, joka löysi ruumiin ensimmäisenä, kertoi poliisille: "Kävelin käyttämään rakennuksen kyljessä sijaitsevaa wc:tä, kun näin ruumiin maassa. Kukaan ei suoraan nähnyt hänen putoavan tai kuullut tapausta."

Tässä vaiheessa Phuketin poliisi uskoo, että turisti on saattanut kaatua vahingossa nauttiessaan alkoholia. Phuketin poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa selvittääkseen tarkan tapahtumasarjan ja neuvottelee uhrin isän kanssa hänen saapuessaan Phuketiin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.