PÄIVITYS: 11-vuotiaan tytön kerrottiin hyökänneen vanhempien luokkatovereiden videolla saadakseen apua Phuketin oikeusvirastolta  

Phuket -

  Phuketin oikeusviraston kerrotaan auttavan 11-vuotiasta tyttöä, jota useat vanhemmat luokkatoverit pahoinpideltiin ja joka sitten kuvattiin ja jaettiin virusvideolla sosiaalisessa mediassa.

Ensinnäkin aikaisemmat tarinamme:

Phuketin alueen äiti on tehnyt poliisille ilmoituksen lainvalvontaviranomaisille, kun kolme 11-vuotiasta tyttöä samasta koulusta hyökkäsi hänen 15-vuotiaan tyttärensä kimppuun hänen kotonaan Wichitin osa-alueella Mueang Phuketin alueella. Neljäs tyttö kuvasi ja jakoi hyökkäyksen sosiaalisessa mediassa, mikä sai sen leviämään ja tuomaan sen äidin ja lainvalvontaviranomaisten tietoon.

Neljää teini-ikäistä tyttöä syytetään puolustuskyvyttömään 11-vuotiaan Phuketin tyttöön kohdistuneesta julmasta hyökkäyksestä, joka kuvattiin ja levisi sitten sosiaalisessa mediassa, mikä johti Thaimaan sosiaalisessa mediassa kiihkeään keskusteluun nuorten välisestä kiusaamisesta.

Nyt viimeisimpään päivitykseen:

Phuketin oikeusviraston johtaja Payoongsak Kalamit kertoi Phuket Expressille tänä aamuna 17. toukokuuta 2022: "Olemme ottaneet yhteyttä uhrin vanhempiin ja ilmoittaneet heille, että heillä on lain mukaan oikeus saada korvausta, jos uhri ei ole sekaantunut mihinkään laittomaan tai provosoinut videolle tallennetun tapahtuman."

Payoongsak antoi myös neuvoja epäillyille ja heidän vanhemmilleen.

"Lapset voivat aloittaa tekemällä asioita, joita jotkut saattavat pitää suhteellisen pieninä, väärinä asioina ja kohauttamalla niitä "pilkkuna" tai "pelkästään lapsina", mutta kun he kasvavat, se voi johtaa suurempaan rikollisuuteen. Maamme tarvitsee hyviä lapsia maamme kehittämiseen tulevaisuudessa. Väkivallalla ei voi ratkaista ongelmia. Itse asiassa se pahentaa tilannetta."

The Phuket Expressin mukaan hyökkäys nuorta tyttöä vastaan ​​johti sosiaalisessa mediassa laajaan keskusteluun nuorten välisestä kiusaamisesta, erityisesti kouluissa, ja siitä, kuinka vanhemmat, opettajat ja lapset voisivat työskennellä yhdessä estääkseen tämän ongelman.

Lehdistöstä lähtien asianomaisten lainvalvontaviranomaisten kerrotaan nostaneen syytteitä epäillyistä, jotka lähetettäisiin nuorisooikeuteen. Epäiltyjen vanhemmat ovat toistaiseksi kieltäytyneet puhumasta Thaimaan lehdistölle väitetyistä syytteistä tai virusvideosta, vaikka yksi väitetty uhri on ilmaantunut.

11-vuotiaan tytön vanhemmat väittävät edelleen, että heidän tyttärensä ei tehnyt mitään väärää ja että vanhemmat teini-ikäiset kiusasivat ja pahoinpitelivät häntä ilman syytä, ja sanovat jatkavansa syytteiden nostamista.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.