Phuket-opiskelijat palaavat kouluun ja henkilökohtaisiin luokkiin kevennetyillä Covid-19-säännöillä

Phuket -

  Phuketin julkiset koulut avattiin uudelleen paikan päällä tapahtuvalle oppimiselle uuden lukukauden ensimmäisenä päivänä tänään (17. toukokuuta)th).

Opettajat odottivat maanantaiaamuna koulun porteilla oppilaita, jotta ensimmäinen koulupäivä alkoi virallisesti uudelleen. Jokaisen oppilaan ruumiinlämpö mitattiin ennen kouluun pääsyä. Jokaisella opiskelijalla ja opettajalla oli myös kasvomaski, joka on edelleen pakollinen kaikilla julkisilla paikoilla, sisällä ja ulkona Thaimaassa. Kaiken kaikkiaan Covid-19-sääntöjä lievennettiin kuitenkin huomattavasti edellisestä kahdesta vuodesta, jotta opiskelijat voivat jatkaa henkilökohtaisen koulutuksen keskeytyksettä.

Phuketin koulutustoimiston johtaja Patchalee Chaoponlajrang kertoi Phuket Expressille: "Oppimme tästä lähtien 100-prosenttisesti paikan päällä. Seuraamme kuitenkin edelleen Covid -19 -mittauksia. Olemme valmiita suunnitelmaamme, jos jollain opiskelijalla todetaan Covid-19-tartunnan. Tämä suunnitelma ei sisällä kokonaisten luokkien sulkemista, laajalle levinneitä karanteeneja tai koulujen sulkemista."

Osana Thaimaan opetusministeriön ohjeistusta opiskelijoille ei enää tehdä Covid-19-testejä, elleivät he osoita oireita ja ovat sairaita. Lisäksi, jos positiivinen, pakollisia karanteenia riskikontakteille ei enää vaadita, ellei näillä kontakteilla ole myös oireita tai sairautta, mikä Patchaleen mukaan auttaa estämään kokonaisia ​​kouluja sulkeutumasta ja oppilaiden arvokasta oppimisaikaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.