Phuketin kuvernööri vierailee sairaalassa 76-vuotiaan saksalaisen turistin luona, joka vietti yli viikon kadonneena Phuketin viidakossa

Phuket -

  Tänään, 17. toukokuuta 2022, Phuketin kuvernööri vieraili 76-vuotiaan saksalaisen turistin luona, jolla oli muistiongelmia ja joka vietti yli viikon kadonneena Sirinatin kansallispuistossa ja on nyt toipumassa sairaalassa.

Ensin edellinen tarinamme:

Kadonnut 76-vuotias saksalainen turisti, jolla on muistiongelmia, löydettiin eilen (16. toukokuuta) elossa mutta heikkona matalasta makean veden kanavasta lähellä Sirinatin kansallispuistoa Thalangin alueella, joka on noin 15 kilometrin päässä hänen hotellistaan ​​Maissa. Khaon osapiiri.

Päivitetty tarina:

Tänä iltapäivänä (17. toukokuuta) klo 1 Phuketin kuvernööri Narong Woonciew ja muut asiaankuuluvat viranomaiset vierailivat Barbara Langen, 30, ja hänen perheensä luona Bangkokin sairaalassa Phuketissa. Rouva Lange ja hänen perheensä saivat kukkia ja lahjakorin rohkaisuksi.

Lääkärit sanoivat, että neiti Lange on nyt turvassa, hereillä ja toipumassa hyvin. Rouva Lange ja hänen perheensä kiittivät kaikkia virkamiehiä, tiedotusvälineitä ja vapaaehtoisia, jotka olivat auttaneet häntä pelastamaan ja antaneet hyvää apua hänen koettelemuksensa alusta tähän päivään asti. Rouva Lange oli kuulemma tietoinen vierailun aikana ja tietoinen tilanteesta ja osoitti kiitollisuutta pelastuksestaan.

Langen perhe ilmoitti olevansa erittäin kiitollinen kaikkien onnentoivotuksista ja avusta, mutta pyysi myös yksityisyyttä meneillään olevaan tilanteeseen. He totesivat, että neiti Lange pysyi hyvässä kunnossa ja hyvässä huumorissa huolimatta siitä, että hän oli kadonnut viidakossa kahdeksan päivää. Lääketieteellisten tilojensa vuoksi rouva Lange ei kuulemma pystynyt muistamaan katoamisen yksityiskohtia, mutta hän oli kiitollinen pelastuksestaan ​​ja hyvästä yleisestä fyysisestä terveydestään, joka auttoi häntä selviytymään vaikeista olosuhteista.

Rouva Lange vapautuu sairaalasta lähitulevaisuudessa, jolloin perhe ja Lange suunnittelevat palaavansa kotiin Saksaan ennalta ilmoittamatta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.