Sosiaalisen median virusleike, jossa vanhemmat luokkatoverit hyökkäsivät 11-vuotiaan tytön kimppuun Phuketissa, johtaa siihen, että äiti teki rikosilmoituksen ja pyytää oikeutta

Wichit –

Phuketin alueen äiti on tehnyt poliisille ilmoituksen lainvalvontaviranomaisille, kun kolme 11-vuotiasta tyttöä samasta koulusta hyökkäsi hänen 15-vuotiaan tyttärensä kimppuun hänen kotonaan Wichitin osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Thaimaan sosiaalisessa mediassa levisi äskettäin videoleike, jossa kolme vanhempaa tyttöä hyökkäsi nuoren tytön kimppuun viime kuussa ja joka julkaistiin henkilökohtaisessa Facebookissa.

Rouva Sansanee Klahan, 37, 11-vuotiaan tytön äiti (tytön nimi salattiin alaikäisyyden vuoksi) teki ilmoituksen Wichitin poliisille nähtyään sosiaalisessa mediassa laajasti jaetun videon.

Sansanee kertoi Wichitin poliisille: "Huhtikuun 24th, tyttäreni oli kotonamme yksin. Neljä tyttöä, koulutovereita, tuli taloon ja väittivät haluavansa viettää aikaa tyttäreni kanssa. Kuitenkin, kun tyttäreni päästi heidät sisään, kolme tyttöä hyökkäsi tyttäreni kimppuun, kun taas neljäs tyttö kuvasi videon.

"Videoklipeessä tytärtäni lyötiin ja potkittiin toistuvasti maassa makaamalla ja pyytäen häntä lopettamaan. Ne neljä tyttöä uhkasivat tytärtäni ja sanoivat, että jos tämä kertoisi vanhemmilleen, he tappavat hänet." Sansanee selitti.

”En tiennyt tästä tapauksesta ennen kuin video levisi sosiaalisessa mediassa tällä viikolla. Nuo neljä tyttöä ovat 15-vuotiaita samassa koulussa. Tyttäreni sanoo, ettei hän tehnyt heille mitään väärää ja häntä kiusattiin ilman syytä. Sansanee päätti.

Phuket Express on katsonut virusvideon, joka näyttää vahvistavan Sansaneen lausunnot. Videon väkivaltaisen sisällön ja alaikäisten osallistumisen vuoksi videota ei kuitenkaan julkaista tässä artikkelissa.

Tapaus on johtanut laajaan keskusteluun Thaimaan sosiaalisessa mediassa koulukiusaamisesta ja siitä, mitä toimenpiteitä voidaan tehdä monien mielestä suureksi ongelmaksi estämiseksi.

Tänään (16th), Wichitin poliisi kutsuu neljä tyttöä ja heidän vanhempansa kuulusteltavaksi paikalliselle poliisiasemalle ennen kuin päätetään, nostetaanko virallisia syytteitä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.