PÄIVITYS: Neljä teini-ikäistä tyttöä syytetään 11-vuotiaan Phuket-tytön videohyökkäyksestä, yksi uhri lisää

Wichit, Mueang Phuket -

Neljää teini-ikäistä tyttöä syytetään puolustuskyvyttömään 11-vuotiaan Phuketin tyttöön kohdistuneesta julmasta hyökkäyksestä, joka kuvattiin ja levisi sitten sosiaalisessa mediassa, mikä johti Thaimaan sosiaalisessa mediassa kiihkeään keskusteluun nuorten välisestä kiusaamisesta.

Ensinnäkin edellinen story:

Phuketin alueen äiti on tehnyt poliisille ilmoituksen lainvalvontaviranomaisille, kun kolme 11-vuotiasta tyttöä samasta koulusta hyökkäsi hänen 15-vuotiaan tyttärensä kimppuun hänen kotonaan Wichitin osa-alueella Mueang Phuketin alueella. Neljäs tyttö kuvasi ja jakoi hyökkäyksen sosiaalisessa mediassa, mikä sai sen leviämään ja tuomaan sen äidin ja lainvalvontaviranomaisten tietoon.

Tänään (16th), neljän 15-vuotiaan tytön vanhemmat ilmoittautuivat Wichitin poliisille. Yksi tytön vanhemmista siskoista, jonka nimeä lainvalvontaviranomaiset eivät julkistaneet, sanoi, että hänen nuorempi sisarensa ei uhannut tappaa 11-vuotiasta tyttöä, kuten uhri sanoi.

Wichitin poliisipäällikkö eversti Pratueng Phonmana kertoi Phuket Expressille: "Olemme edenneet ja nostaneet syytteen neljää tyttöä vastaan, koska he hyökkäsivät muiden kimppuun aiheuttaen vahinkoa keholle ja mielelle. Ilmoitamme tapauksesta Phuketin nuoriso- ja perheoikeuteen."

Samaan aikaan toinen nimeämätön vanhempi 13-vuotiaan tyttärensä kanssa teki ilmoituksen Wichitin poliisille tänä iltapäivänä, 16. toukokuuta, samoin. He sanoivat, että sama tyttöryhmä hyökkäsi heidän tyttärensä kimppuun ottamalla videon, ja he halusivat myös nostaa syytteen väittäen, että tämä oli epäiltyjen ryhmän säännöllistä käytöstä.

Epäiltyjen nimet olivat alaikäisten vuoksi salassa lainvalvontaviranomaiset.

Lisäksi epäiltyjen vanhemmat ovat kieltäytyneet puhumasta thaimaalaisen median kanssa tapauksesta lehdistöaikaan mennessä. Phuket Express huomauttaa, että vanhempia on kritisoitu voimakkaasti sosiaalisessa mediassa heidän toistaiseksi vaikenemisestaan.

Videota jaetaan edelleen laajalti Thaimaan sosiaalisessa mediassa, mutta väkivaltaisen sisällön ja alaikäisten osallistumisen vuoksi Phuket Express ei jaa klippiä toimituksellisen politiikan vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.