Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: Kadonnut saksalainen turisti hallitsee Phuketin mediaa, mutta löydetty turvallisesti tänään ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 9. toukokuuta 2022 sunnuntaihin 15. toukokuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

1. 76-vuotias saksalainen turisti on kadonnut hotellista Thalangin alueella ja matkailutoimistot etsivät häntä ja pyytävät yleisöltä apua. (LÖYTETTY tänä aamuna, elossa, heikkona, mutta kaiken kaikkiaan hyvin)

Rouva Barbara, 76, hän on kadonnut hotellista Mai Khaon osa-alueella 9. toukokuuta lähtienth, 2022.

76-vuotias saksalainen turisti kadonnut hotellista Thalangissa, asianomaiset virastot pyytävät apua

PÄIVITYS: Thalangissa Phuketissa etsitään edelleen 76-vuotiasta kadonnutta saksalaista turistia, jolla uskotaan sairastavan Alzheimerin tautia

PÄIVITYS: Kadonnut 76-vuotias saksalainen turisti nähtiin viimeksi CCTV:ssä kävelemässä paikallistiellä Mai Khaossa, Thalangissa

PÄIVITYS: Nyt kuuden päivän etsintä kadonneesta 76-vuotiaasta saksalaisturisista, jolla on muistiongelmia, laajennettiin Phuketissa

Hänet löydettiin elossa mutta heikkona matalassa makean veden kanavassa lähellä Sirinatin kansallispuistoa Thalangin alueella tänä aamuna (16. toukokuuta)!

2. 62-vuotias isoäiti soitti lehdistöltä apua sen jälkeen, kun hänen 12-vuotias poikansa Thalangin alueella oli sokeutunut saatuaan hänen mukaansa toisen annoksen Covid-19 -rokotteita. Samaan aikaan johtavat Phuketin lääkärit ovat vahvistaneet, että pojan sokeus EI heidän mukaansa johtunut Covid-19-rokotteesta.

Tarina ravisteli thaimaalaista sosiaalista mediaa, mutta lääkärit eri puolilta Thaimaata ovat reagoineet nopeasti ja todenneet, että vaikka tapaus oli valitettava, sillä ei ollut mitään tekemistä Covid-19-rokotteiden kanssa ja että heidän mukaansa rokotteet olivat turvallisia ja tehokkaita.

Phuketin kuvernööri vei pojan kuitenkin henkilökohtaisesti Siriraj-sairaalaan Bangkokiin hoitoon yrittääkseen palauttaa hänen näkönsä.

 

Phuketin lääkärit väittävät, että 12-vuotias sokeutunut poika EI ollut saanut Covid-19-rokotteesta virustarinan perusteella

PÄIVITYS: ฺฺPoika, joka sokeutui bakteeritulehduksesta Phuketissa virustarinan jälkeen, saa valtion apua ja tukea

PÄIVITYS: Phuketin kuvernööri vie henkilökohtaisesti virustarinaan osallistuneen sokean pojan Sirirajin sairaalaan Bangkokiin

3. Nainen on julistettu kuolleeksi, kun hänen veljensä koirat hyökkäsivät hänen kimppuunsa talossa Thalangin alueella 10. toukokuutath.

Sarinrat Laongpanitchakun, 38, löydettiin runsasta verenvuotoa talon edustalta parvekkeelta. Hänen kaulastaan ​​vasemmalla puolella löydettiin noin kolme vakavaa haavaa, jotka olivat todennäköisesti hampaista. Phuket Express lähettää osanottomme hänen ystävilleen ja perheelleen.

Nainen kuoli veljensä koirien hyökkäyksen seurauksena Thalangissa, Phuketissa

4. Phuket odottaa tuottavansa yli miljardi bahtia nykyisen neljän päivän pitkän lomaviikonlopun aikana, sanoo Phuketin TAT-toimisto.

Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) Phuket Officen johtaja Nantasiri Ronsiri sanoi, että 13. toukokuuta - 16. toukokuuta, pitkä loma, kaupunki tuotti noin 1.8 miljardia bahtia.

Phuket odottaa tuottavansa yli miljardi bahtia neljän päivän lomaviikonloppuna

5. Patong ja matkailukaupungit, mukaan lukien Pattaya, tarvitsevat "erityisen vyöhykkeen", jossa yöelämän paikat ovat avoinna klo 4 asti, mutta yöelämän toimijoiden on maksettava enemmän veroja, sanoo Patongin tunnettu liikemies "Prab Keesin".

Erikoisvyöhykkeiden yöelämän toimijoiden on myös maksettava enemmän veroja, koska he saavat enemmän etuja, sanoi Prab Keesin.

Patong ja matkailukaupungit, mukaan lukien Pattaya, tarvitsevat "erityisen kaavoitusalueen", jossa yöelämän paikat ovat avoinna klo 4 asti, mutta niiden on maksettava enemmän veroja, ehdottaa "Prab Keesin", patongin liikemies.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.