Phuket Light Rail keskeytettiin virallisesti projektin budjetin tarkistamista varten

TIEDOSTO KUVA

Phuket -

Pitkään ehdotettu ja keskusteltu Phuketin pikaraitiovaunulinja saaren pohjoisesta etelään on virallisesti keskeytetty asianomaisten virastojen hankkeen budjetin tarkistamiseksi.

Mass Rapid Transport Authority (MRTA) on työskennellyt Phuket Light Rail- tai TRAM Phuket -projektin käyttöönottamiseksi useiden vuosien ajan. Aikaisempi rakentamissuunnitelma alkoi vuonna 2020 ja sen ennustettiin olevan käyttövalmis vuonna 2023. Hanke on kuitenkin nyt huomattavasti jäljessä aikataulusta.

Viimeisin päivitys on, että MRTA on tilannut hankkeen tarkastuksen ensimmäiseen vaiheeseen Phuketin kansainväliseltä lentoasemalta pohjoisessa Chalong Circleen etelään, joka on noin 42 kilometriä. Hankkeella pyritään ratkaisemaan liikenneongelmia ja palvelemaan asukkaita ja matkailijoita paremmalla joukkoliikenteellä.

TIEDOSTO KUVA

MRTA:n johtaja Pakapong Sirikantamart kertoi The Phuket Expressille: ”Nykytilanteessa liikenneministeriö haluaa vähentää budjettia niin paljon kuin mahdollista. Budjetin leikkaamisehdotus on sopimaan parhaiten ihmisiin, palveluun ja sopivaan palvelumaksuun. Tavoitteemme palvelun kuluttajamaksulle on valmistuessaan noin 20 bahtia - 40 bahtia.

”Monet pelkäävät, että vain turistit käyttävät raitiovaunua, eivät paikalliset tai asukkaat hinnoittelun vuoksi. Aikaisemmassa tutkimuksessa todettiin, että junassa käytetään Bangkokin kaltaista mallimaksua, joka kasvaa junan pysähtymisetäisyyden ja asemien lukumäärän vuoksi. Nyt pyrimme kuitenkin saamaan vakiomaksun, joka olisi erilainen ja jaettu vyöhykkeisiin. Pakapong päätti.

The Phuket Expressin mukaan tauon kestolle ei ilmoitettu asetettua aikajanaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.