PÄIVITYS: Lisätietoja julkaistiin 76. toukokuuta kadonneesta 9-vuotiaasta saksalaisturisista, joka löydettiin elossa 15 kilometrin päässä hotellistaan ​​Mai Khaosta, Thalangista

Thalang, Phuket -

Kadonnut 76-vuotias saksalainen turisti, jolla on muistiongelmia, löydettiin elossa mutta heikkona matalasta makean veden kanavasta lähellä Sirinatin kansallispuistoa Thalangin alueella tänä aamuna (16. toukokuuta), joka on noin 15 kilometrin päässä hänen hotellistaan. Mai Khaon osapiiri.

Hän oli ollut kadoksissa 9. toukokuuta lähtien, ja hänet nähtiin viimeksi CCTV:ssä, nähty alla, kävelemässä yksin tiellä lähellä Sirinatin kansallispuistoa iltapäivällä.

Edellinen päivitetty tarinamme, kun hänet löydettiin tänä aamuna:

Kahdeksan päivää kestäneiden etsintöjen jälkeen kansallispuiston virkailijat löysivät 76-vuotiaan saksalaisen Barbara Langen elossa makaamasta pienessä matalassa makean veden kanaalissa lähellä Sirinatin kansallispuiston aluetta klo 11, joka on noin 30 kilometrin päässä hänen hotellistaan. . Hän oli kylmä, järkyttynyt ja heikko.

Rouva Lange kiidätettiin paikalliseen sairaalaan lääkärinarviointia varten, mutta hänen odotetaan toipuvan täysin eikä hänellä ole fyysisiä vammoja. Hän oli hämmentynyt ja muistiongelmiensa vuoksi ei pysty muistamaan viikon mittaisen katoamisensa yksityiskohtia.

Kesti noin kaksi tuntia siirtää neiti Lange pois kanavasta ja Sirinatin kansallispuiston metsien läpi, koska hän oli suhteellisen syrjäisessä paikassa, jossa harvoin vaeltaa tai kävellä.

Pelastustyöntekijät kuljettivat neiti Langen pentueella viidakon läpi. Phuketin kuvernööri Naroon Woonciew ja neiti Langen sukulaiset odottivat häntä metsän ulkopuolella. He olivat iloisia siitä, että hänet löydettiin lopulta turvassa monilta tekijöiltä, ​​mukaan lukien lähes kahdeksan päivän poissaolo, oletettavasti kansallispuistossa ja ilman tarvikkeita tai ruokaa.

Hänen sukulaisensa seurasivat neiti Langea paikalliseen sairaalaan lääketieteelliseen arviointiin ja tarkastukseen, jossa hänen odotetaan lepäävän ja toipuvan kuluneesta viikosta.

Rouva Langen perheenjäsenet kiittivät kansallispuiston työntekijöitä, pelastushenkilöstöä, vapaaehtoisia, mediaa ja Phuketin kuvernööriä pelastusavusta ja tilanteen julkistamisesta, mutta pyysivät myös yksityisyyttä tänä vaikeana aikana.

Heidän pyynnöstään, huolimatta Internetissä laajasti jaetuista kuvista, TPN-media ei tarjoa kuvia rouva Langesta pelastusoperaation aikana.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.