Lennot ja hotellivaraukset Phuketissa ja Samuissa lähes täynnä thaimaalaisten ja ulkomaisten matkailijoiden neljän päivän pitkäksi viikonlopuksi

KUVA: Workpoint News

Etelä-Thaimaa -

Useat lennot ja hotellivaraukset Phuketissa ja Samuissa olivat lähes täynnä sekä thaimaalaisten että ulkomaisten matkailijoiden toimesta neljän päivän pitkän viikonlopun aikana, mikä osoittaa merkittäviä merkkejä matkailun elpymisestä, hallituksen tiedottaja Thanakorn Wangboonkongchana raportoi tänään 16. toukokuuta.

Tiedottaja paljasti, että noin 44.46 prosenttia Phuketin hotellien 70,000 13 vapaasta huoneesta oli varattu toukokuun 16. - 60. päivälle. Ja 80-XNUMX prosenttia varauksista tehtiin suosituille turistikohteille, kuten Patong Beach, Kamala Beach, Surin Beach, Kata Beach, Karon Beach, Phuketin keskusta ja lähialueet.

Keskimääräinen saapuvien matkustajien määrä on noin 4,000 27 henkilöä/päivä 100 kansainväliseltä lennolta. Phuketin kansainväliselle lentokentälle on laskeutunut noin 15,000 seitsemän kotimaisen lentoyhtiön lentoa, joissa on noin 1,826.19 4 matkustajaa. Vierailijoiden, sekä thaimaalaisten että ulkomaalaisten, odotetaan tuottavan keskimäärin XNUMX XNUMX miljoonaa bahtia neljän päivän pitkän viikonlopun aikana.

KUVA: Prachachat

Samuilla monien turistien kerrottiin matkustavan saarelle tämän päivän "Full Moon Party" -tapahtumaan, joka oli merkittävästi lisännyt taloutta Koh Samuin ja Koh Phanganin paikallisten ravintoloiden ja matkailuun liittyvien yritysten keskuudessa.

”Valtion maalis-toukokuun tai Thaimaan ”sesonkiajan” keventämistoimenpiteiden johdosta matkailusektorit ja suositut matkailukohteet etelässä ja monilla alueilla eri puolilla maata ovat jälleen vilkastumassa. Samaan aikaan pääministeri oli määrännyt poliisin ja matkailukohteiden virastot valvomaan tiukasti turistien, niin thaimaalaisten kuin ulkomaalaisten turvallisuutta, ja pyysi thaimaalaisia ​​auttamaan ylläpitämään hyvää matkailukuvaa talouden elvyttämiseksi ja tulojen tuottamiseksi. maassa tulevaisuudessa", Thanakorn lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.