Phuketin hotellista kadonneen ilmoitetun saksalaisen turistin etsintä jatkuu viime maanantaista lähtien

Phuket -

Alzheimerin taudista kärsivän saksalaisen turistin etsintöjä jatkettiin seitsemän peräkkäisenä päivänä, ja hänen kerrotaan lähteneen hotellistaan ​​Thalangin alueella eikä palannut viime maanantain 9. toukokuuta jälkeen.

Asiaan liittyvien osastojen virkamiehet lähetettiin etsimään 76-vuotiasta naisturistia, joka tunnistettiin Barbara Elisabeth Monika Glag Langeksi ja joka ilmoitettiin kadonneen hotellistaan ​​maanantain aamuyöllä.

Etsinnät seurasivat naisen jälkiä, joka nähtiin CCTV:n kuvauksissa, pukeutuneena sininen takki, valkoinen paita ja mustat housut ja kävelemässä Mai Khao Beachillä ja Nai Yang Beachillä.

Phuketin apulaiskuvernööri Pichet Panaphong kertoi, että turisti saapui Phuketiin 5. toukokuuta ja oli kuulemma lähtenyt Mai Khaon osa-alueen hotellista ensimmäisen kerran yksin, mutta virkamies toi hänet turvallisesti takaisin.

Hotellin henkilökunnan antamien tietojen ja CCTV-materiaalin mukaan neiti Lange oli kävellyt hotellin eteläpuolelle Sa Khun osa-alueen läpi. Siksi viranomaiset jakautuivat ryhmiin ja tutkivat alueita sekä maalla että merellä. Tänään operaatioon lähetettiin myös pelastushelikopteri. Viranomaiset vaativat etsintöjä, kunnes turisti löydetään.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.