Romanialainen turisti kaatui kuoliaaksi Na Mueangin vesiputoukselta ottaessaan valokuvia Koh Samuilla eilen iltapäivällä

Surat Thani -

23-vuotias romanialainen turisti putosi eilen iltapäivällä 14. toukokuuta Na Mueangin vesiputouksen kalliolta Koh Samuilla Surat Thanissa.

Samuin poliisi ryntäsi Na Muangin vesiputoukselle noin klo 3. saatuaan hälytyksen ulkomaalaisen naisturistin tapauksesta, joka loukkaantui vakavasti putottuaan kalliolta vesiputouksen neljännellä tasolla.

Valitettavasti nainen julistettiin kuolleeksi poliisin ja pelastajien saapuessa paikalle. Miesystävänsä mukaan hän matkusti kahden miesystävänsä kanssa ja liukastui valokuvauksen aikana.

Hän kaatui ja löi päänsä kiveen toisella tasolla aiheuttaen suuria haavoja hänen päänsä takaosaan. Hänen ystävänsä yrittivät antaa ensiapua odottaessaan apua poliiseilta, mutta eivät voineet pelastaa hänen henkeään.

Viranomaiset viettivät yli 5 tuntia viedäkseen hänen ruumiinsa pois paikalta ennen kuin siirrettiin se Koh Samuin sairaalaan ruumiinavausta varten, kun hänen molempia ystäviään kuulustellaan tapahtuneesta Samuin poliisiasemalla.

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/