Phuket isännöi "Phuket Bike Week 2022" -tapahtumaa isojen pyörien ja moottorin ystäville

Phuket -

Phuket isännöi "Phuket Bike Week 2022, New Normal Ride Together" -tapahtumaa 13. - 15. toukokuuta matkailusektorin ja kotimaan talouden vauhdittamiseksi. Tavoitteena on tuottaa yli 200 miljoonaa bahtia.

Natee Ratchakitprakarn, varapääministerin neuvottelukunnan puheenjohtaja, johti avajaisia ​​Playyard Phuketissa Thalangin alueella lauantaina 14. toukokuuta.

Tapahtumassa on yli 20,000 2,000 pyöräilijää ja yli XNUMX XNUMX pyörää kaikilta Thaimaan, Singaporen, Malesian, Japanin, Kambodžan ja Vietnamin alueilta tapahtuman kaikkien kolmen päivän aikana.

Phuket Bike Week Associationin vt. puheenjohtaja Wittaya Singkala sanoi, että toiminnan tavoitteena oli edistää matkailua monipuolisesti ja luovasti sekä suurten pyörien ja moottorien kulttuuria. Osallistujat voivat myös nauttia Phuketin meren ja rantojen kauneudesta samalla kun se parantaa matkailun laatua ja nostaa maailmanluokan matkailua.

Merkittävää osaa isojen pyöräilijöiden joukosta pidetään paljon kuluttajina, mikä edistää matkailua Covidin jälkeisellä kaudella. Niiden odotetaan tuottavan yli 200 miljoonaa bahtia Phuketin ja lähialueiden talouden elvyttämiseksi.

Phuketin apulaiskuvernööri Pichet Panaphong sanoi, että "Phuket Bike Week 2022" järjestetään yhteistyössä Phuketin matkailualojen kanssa. Tapahtuma ei ainoastaan ​​lisää matkailua Phuketissa pitkällä aikavälillä, vaan kolmipäiväinen tapahtuma vahvistaa myös ystävyyssuhteita ja suhteita turistien välillä, jotka rakastavat suuria moottoripyöriä kaikkialta maailmasta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.