PÄIVITYS: Nyt kuuden päivän etsintä kadonneesta 76-vuotiaasta saksalaisturisista, jolla on muistiongelmia, laajennettiin Phuketissa

Phuket -

  76-vuotias saksalainen turisti, jolla on lääketieteellisiä ongelmia, joihin liittyy muistinmenetys, on nyt kadonnut Phuketista yli viisi päivää, toukokuun 9. päivästä lähtien. Haku on laajentunut Sirinatin kansallispuistoon.

Ensimmäinen tarinamme:

76-vuotias saksalainen turisti on kadonnut hotellista Thalangin alueella ja asianomaisista matkailutoimistoista etsivät häntä ja pyytävät yleisön apua. 

PÄIVITETTY TARINA:

Thalangin virkamiesryhmä Thalangin piiripäällikön Bancha Tanooinin, Thalangin poliisin ja muiden johdolla on jatkanut etsintöjä keskiviikkona (11. toukokuuta)th) Maikhaon osa-alueella.

PÄIVITYS: Thalangissa Phuketissa etsitään edelleen 76-vuotiasta kadonnutta saksalaista turistia, jolla uskotaan sairastavan Alzheimerin tautia

 Kadonnut 76-vuotias saksalainen turisti nähtiin viimeksi CCTV-materiaalilla hänen kävellessä paikallistiellä Maikhaossa, Thalangissa.

PÄIVITYS: Kadonnut 76-vuotias saksalainen turisti nähtiin viimeksi CCTV:ssä kävelemässä paikallistiellä Mai Khaossa, Thalangissa

Eilen (13th) Ryhmä virkamiehiä, joita johti Thalangin piiripäällikkö Bancha Tanooin, Sakoon poliisipäällikkö eversti Kanchawit Poeprasit ja Sirinatin kansallispuiston päällikkö Panjapong Boonjan, liittyivät viidennen päivän aikana kadonneen turistin neiti Langen etsintään.

Etsinnät aloitettiin kukkulan juurelta Sirinatin kansallispuiston alueella ja kukkulalle sekä rannoille ja läheisten hotellien ympärillä oleville alueille, joissa hänet nähtiin viimeksi CCTV-materiaalilla, kun hän käveli paikallisella tiellä Mai Khaossa. .

Viiden päivän etsintä hänen katoamisestaan ​​maanantaina (9. toukokuuta) epäonnistui toistaiseksi. Etsintöjä jatketaan kuitenkin tänään kansallispuiston syrjäisille alueille, ja niihin liittyy lisää CCTV-materiaalia.

Kaikki, jotka näkevät hänet tai joilla on tietoa, ota yhteyttä numeroon 062-8808112 Tourists Assistance Centeriin tai 084-079-6279 Mr. Wichai. Hän on kuvassa alla olevassa kuvassa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.