Mu-Ko Similanin kansallispuisto Phang Ngassa suljetaan väliaikaisesti matkailulta

Andamaanien sydän Similanin kansallispuistossa

Phang Nga -

Mu-Ko Similanin kansallispuisto Kuraburin alueella Phang Ngassa suljetaan väliaikaisesti matkailulta.

Mu-Ko Similan National Park on ilmoittanut sulkevansa vuosittain 16. toukokuutath lokakuun 14th osana monsuunikauden alkamista ja ympäristön ennallistamiseen.

Samaan aikaan Mu-Ko Surinin kansallispuistossa Kuraburin alue, Phang Nga suljetaan väliaikaisesti matkailulta. 

Mu-Ko Surinin kansallispuisto Phang Ngassa suljetaan väliaikaisesti matkailulta

Useat Krabin Mu-Ko Lanta -kansallispuiston alueella olevat saaret suljetaan väliaikaisesti matkailulta vaihteleviksi ajanjaksoiksi, jotta ympäristö elpyisi.

Mu-Ko Lantan kansallispuiston saaret Krabissa suljetaan väliaikaisesti matkailulta ympäristön ennallistamisen vuoksi

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.