Matkailualan toimijoiden mukaan ainakin 6,000 XNUMX turistia liittyy tuleviin Full Moon Party -juhliin Pha-Nganin saarella Surat Thanissa

KUVA: Lähetä tänään

Surat Thani -

  On odotettavissa, että ainakin 6,000 16 turistia liittyy seuraaviin Full Moon Party -juhliin Pha-Nganin saarella Surat Thanin maakunnassa XNUMX. toukokuutath, 2022.

Mr. Tawit Somwang, Rin Beachin matkailualan toimijoiden presidentti, kertoi TPN-mediatoimittajille: "Tämä tuleva Full Moon Party on "Takaisin juurille" -konseptin alla. Odotamme noin 6,000 7,000 - 10,000 16 turistia osallistuvan juhliin. Matkailijoita ei kuitenkaan ole enempää kuin 14 XNUMX, sillä sesonkiaika on edelleen hiljainen ja kansainvälisessä matkailussa on edelleen esteitä, kuten Thailand Pass, jotka lannistavat potentiaalisia vierailijoita. Seuraavat täysi juhlat XNUMX. toukokuuta jälkeen ovat ensi kuussa XNUMX. kesäkuutath"

Thaimaan matkailuviranomaisen Surat Thanin toimiston johtaja Nantawan Siripokkapan kertoi Thaimaan tiedotusvälineille: "Tämän pitkän loman aikana 13. toukokuutath toukokuun 16th Surat Thanissa vierailee 53,541 36,721 turistia, joista 16,820 XNUMX on thaimaalaisia ​​ja XNUMX XNUMX ulkomaalaisia.

Hotellien ja lomakeskusten varaushinnat ovat 39.76 prosenttia, mikä on noin 2.61 päivää. Kokonaistulot ovat noin 484.77 miljoonaa bahtia, josta 295.32 miljoonaa bahtia tulee thaimaalaisista turisteista ja 189.45 miljoonaa bahtia ulkomaisista turisteista. Jokainen henkilö kuluttaa noin 3,145.49 3,797.51 bahtia thaimaalaisten ja XNUMX XNUMX bahtia ulkomaisten matkailijoiden osalta. Nantawan totesi.

"Monet tekijät, jotka houkuttelevat turisteja Surat Thaniin, ovat matkailutapahtumat ja promootiot, kuten "Pelaa golfia Suratissa" ja "Amazing Surat on Sale". Kuuluisia tapahtumia ja turistikohteita ovat Full Moon Party Pha-Nganin saarella, Taon saari (Nang Yuanin saari), Ratchaprapa Dam (Chaew Lan Dam) ja Khao Sokin kansallispuisto. Nantawan lisäsi.

“Samuin saarelle on noin 15–17 lentoa ja tällä hetkellä säännöllisesti 10–12 lentoa Surat Thaniin. Olemme lisänneet lauttoja ja pikaveneitä Samuin saarelta Pha-Nganin saarelle, katamaraaneja Chumphonista Taon saarelle ja Samuin saarelta Taon saarelle”, Nantawan lisäsi.

TPN-media huomauttaa, että Covid-19:n aikana jotkut kriitikot ennustivat, että Full Moon Parties ei koskaan palaisi Covid-19:n jälkeen, mutta ne näyttävät kuitenkin osoittautuneen vääräksi juhlien jatkuessa ja osallistujien lisääntyessä joka kuukausi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.