PÄIVITYS: Kadonnut 76-vuotias saksalainen turisti nähtiin viimeksi CCTV:ssä kävelemässä paikallistiellä Mai Khaossa, Thalangissa

Thalang –

  Kadonnut 76-vuotias saksalainen turisti nähtiin viimeksi CCTV-materiaalilla hänen kävellessä paikallistiellä Maikhaossa, Thalangissa.

Ensinnäkin EDELLINEN TARINAMME:

76-vuotias saksalainen turisti on kadonnut hotellista Thalangin alueella ja asianomaisista matkailutoimistoista etsivät häntä ja pyytävät yleisön apua.

76-vuotias saksalainen turisti kadonnut hotellista Thalangissa, asianomaiset virastot pyytävät apua

PÄIVITETTY TARINA:

Thalangin virkamiesryhmä Thalangin piiripäällikön Bancha Tanooinin, Thalangin poliisin ja muiden johdolla on jatkanut etsintöjä keskiviikkona (11. toukokuuta)th) Maikhaon osa-alueella.

PÄIVITYS: Thalangissa Phuketissa etsitään edelleen 76-vuotiasta kadonnutta saksalaista turistia, jolla uskotaan sairastavan Alzheimerin tautia

Nyt päivitykseksi:

Viranomaiset ovat tarkastaneet CCTV-materiaalia läheisestä hotellista. He havaitsivat, että neiti Lange, kadonnut turisti, joka kärsii myös muististaan ​​vaikuttavista lääketieteellisistä ongelmista, nähtiin viimeksi CCTV-materiaalilla, kun hän käveli paikallistiellä Mai Khaossa.

Neljän päivän etsintä hänen katoamisestaan ​​maanantaina (9. toukokuuta) jatkui eilen (12. toukokuuta).th), mutta epäonnistui. Etsintää kuitenkin jatketaan tänä viikonloppuna.

Kaikki, jotka näkevät hänet tai joilla on tietoa, ota yhteyttä numeroon 062-8808112 Tourists Assistance Centeriin tai 084-079-6279 Mr. Wichai. Hän on kuvassa alla päivättömässä valokuvassa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.