Kaksi ihmistä loukkaantui Phuketissa, kun pakettiauton kuljettaja törmäsi moottoripyörään kahden kuljettajan kanssa ja pakeni onnettomuuspaikalta

KUVA: Taan 5901 (Thep 01)

Phuket -

  Kaksi ihmistä loukkaantui eilen Mueang Phuketin alueella Phuketin ohitustiellä, kun törmäsi moottoripyörään törmäyksen jälkeen lava-auton kuljettajan toimesta.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta eilen illalla (12. toukokuuta) klo 10 Chaloem Phrakiat Rama 20 Roadilla (Bypass Road) Koh Kaewin osa-alueella.

Paikalle saapuneet pelastusyksiköt löysivät tien varrelta vaurioituneen moottoripyörän läheltä kaksi ihmistä, miehen ja naisen, joilla oli useita ei-hengenvaarallisia vammoja. Lainvalvontaviranomaiset tai pelastushenkilöstö eivät tunnistaneet kahta moottoripyöräilijää Phuket Expressille.

KUVA: Taan 5901 (Thep 01)

Kaksi loukkaantunutta moottoripyöräilijää kertoivat hätäkeskukseen, että heidän moottoripyöräänsä törmäsi miespuolinen lava-auton kuljettaja, joka kieltäytyi pysähtymästä ja pakeni välittömästi onnettomuuspaikalta nähtyään kahden ihmisen loukkaantuneen. Molemmat uhrit vietiin paikalliseen sairaalaan.

Phuketin poliisi etsii törmättyä lava-auton kuljettajaa lisätoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.