Thaimaan laivasto pelastaa kalastajan ja miehistön veneen kaatuessa Phang Ngassa

Phang Nga -

  Thaimaan kuninkaallinen laivasto on pelastanut kalastajan ja hänen miehistönsä sen jälkeen, kun kalastusvene kaatui Phang Ngassa, Phuketin pohjoispuolella tänä aamuna (13. toukokuuta).th).

Paikallinen kalastaja ilmoitti Phang Ngassa sijaitsevalle Thaimaan laivastolle kello 5, että hänen kalastusveneensä oli kaatumassa Kura Burin alueella lähellä Mu-Ko Surinin kansallispuistoa.

Klo 7 Thaimaan kuninkaallinen laivasto lähestyi ja pelasti kalastusaluksen nimeltä "Chock Preecha 00". Kalastusveneen kapteeni, nimeltään Mr. Amornwit Rakwongthaim, oli kahden thaimaalaisen veneen miehistön ja kahden Myanmar-veneen miehistön kanssa.

Amornwit kertoi The Phuket Expressille "Paljon merivettä pääsi veneeseen, joka oli rikkonut sähkögeneraattorin. Vesipumppu ei pystynyt poistamaan vettä veneestä. Veden virtaaminen alukseen jatkui ja pelkäsin, että se kaatuu, kun uppoisimme yhä alemmas.

Klo 9 Thaimaan kuninkaallinen laivasto poisti kaiken veden kalastusveneestä ja sähkögeneraattori toimi. Veneen kapteeni ja hänen miehistönsä saapuivat turvallisesti maalle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.