PÄIVITYS: Thalangissa Phuketissa etsitään edelleen 76-vuotiasta kadonnutta saksalaista turistia, jolla uskotaan sairastavan Alzheimerin tautia

Thalang –

  Phuketissa jatketaan 76-vuotiaan saksalaisen turistin etsintöjä, jolla uskotaan sairastavan muistinmenetyksiin vaikuttavaa Alzheimerin tautia ja joka on kadonnut 9 lähtien.

Ensinnäkin EDELLINEN TARINAMME:

76-vuotias saksalainen turisti on kadonnut hotellista Thalangin alueella ja asianomaisista matkailutoimistoista etsivät häntä ja pyytävät yleisön apua.

76-vuotias saksalainen turisti kadonnut hotellista Thalangissa, asianomaiset virastot pyytävät apua

PÄIVITETTY TARINA:

Thalangin virkamiesryhmä Thalangin piiripäällikön Bancha Tanooinin, Thalangin poliisin ja muiden johdolla on jatkanut etsintöjä eilen (11. toukokuuta).th) Maikhaon osa-alueella.

Thalangin alueen päällikkö Bancha kertoi The Phuket Expressille: "Turisti tunnistettiin Barbara Elisabeth Monika Glag Langeksi, 76, Saksan kansalainen."

"Uskomme, että neiti Barbara ei muistanut paluumatkaansa hotelliinsa kävelyn jälkeen, koska hänellä on Alzheimerin tauti, joka voi vaikuttaa muistiin ja muistiin muiden terveysongelmien ohella." Päällikkö Bancha totesi.

"Hänen sukulaiset ilmoittivat meille, että neiti Barbara oli poissa hotellistaan. Viimeinen henkilö, joka uskoo puhuneensa hänen kanssaan ennen hänen katoamistaan, kertoi meille, että Barbara ilmoitti olevansa menossa kävelylle vuorella olevaan taloon. Päällikkö Bancha päätti.

Ei ollut heti selvää, kuka tämä henkilö oli tai miten tai miksi Alzheimerin tautia sairastava Barbara oli lähtenyt yksin kävelylle vieraaseen paikkaan. Lisäksi tämä ei ollut ensimmäinen tapaus, sillä Barbara oli myös kadonnut vain muutama päivä ennen äskettäistä katoamista, mutta hänet löydettiin nopeasti tuolloin.

Barbaran etsintä jatkuu tänään ja on keskittynyt Mai Khaon alueelle.

Kaikki, jotka näkevät hänet tai joilla on tietoa, ota yhteyttä numeroon 062-8808112 Tourists Assistance Centeriin tai 084-079-6279 Mr. Wichai. Hän on kuvassa alla päivättömässä valokuvassa.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.