PÄIVITYS: Phuketin kuvernööri vie henkilökohtaisesti virustarinaan osallistuneen sokean pojan Sirirajin sairaalaan Bangkokiin

Phuket -

  Phuketin kuvernööri vie Thalang-pojan, joka sokeutui äskettäin ja jota on käsitelty viruslehdistöartikkeleissa, Bangkokin Siriraj-sairaalaan hoitoon yrittääkseen palauttaa hänen näkönsä.

Ensinnäkin, aiempi katsaus tästä tarinasta:

62-vuotias isoäiti soitti lehdistöltä apua sen jälkeen, kun hänen 12-vuotias poikansa Thalangin alueella oli sokeutunut saatuaan hänen mukaansa toisen annoksen Covid-19 -rokotetta. Samaan aikaan johtavat Phuketin lääkärit ovat vahvistaneet, että pojan sokeus EI heidän mukaansa johtunut Covid-19-rokotteesta.

Phuketin lääkärit väittävät, että 12-vuotias sokeutunut poika EI ollut saanut Covid-19-rokotteesta virustarinan perusteella

Päivitetty tarina:

Tiistaina (10th), Laksana Issarangkun Na Ayutthaya, Phuketin sosiaalisen kehityksen ja ihmisturvallisuuden viraston johtaja, vieraili pojan ja hänen perheensä luona hänen talossaan Thalangin alueella. Heille annettiin asumiseen tarvittavia tavaroita ja taloudellista tukea.

PÄIVITYS: ฺฺPoika, joka sokeutui bakteeritulehduksesta Phuketissa virustarinan jälkeen, saa valtion apua ja tukea

Nyt viimeisin päivityksemme:

Tänään (12th), Phuketin viranomaiset Phuketin kuvernöörin Narong Woonciewin johdolla ja Vachira Phuketin sairaalan lääkärit sekä pojan isovanhemmat ovat menossa Siriraj-sairaalaan Bangkokissa.

Vachira Phuketin sairaalan apulaisjohtaja, lääkäri Suppalack Laonngpetch kertoi The Phuket Expressille: "Yritämme antaa pojalle ja hänen perheelleen luottamusta aiemmista hoidoistamme, joita olemme hänelle antaneet. Samalla jatkamme hänen sokeuden hoitoa tulevaisuudessa ja tarjoamme hoitoa myös hänen nykyiseen poskiontelosairauteen.

Gan Saeong, pojan isoisä, kertoi The Phuket Expressille: "Olemme erittäin iloisia, että monet viranomaiset ovat auttaneet meitä ja meillä on nyt enemmän toivoa. Lapsenlapsemme ei voinut nukkua viime yönä, koska hän oli innoissaan. Yritämme rohkaista häntä siihen, että hän toipuu ja pystyy saamaan näkönsä takaisin.

Poika ja hänen perheensä kiittivät Phuketin kuvernööriä ja muita asiaankuuluvia viranomaisia ​​avusta tilanteen selvittämisessä, ja hänen isovanhempansa sanoivat lääkäreiden kanssa keskusteltuaan ymmärtävänsä pojan sokeuden syynä, ettei se ollut Covid-19-rokote.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.