Myrsky kaatoi useita suuria puita, vaurioitti kolmea taloa Patong-Photo-kiertueella

Patong -

  Kovat tuulet ja rankkasateet kaatoivat useita suuria puita ja vaurioittivat kolmea taloa Patongissa, Phuketissa tänään (12. toukokuuta)th).

Soi Na Nailla Patongissa voimakkaat tuulet olivat tänä aamuna kaataneet useita massiivisia puita ennen laskeutumista ja vahingoittaneet kolmea taloa. Henkilövahinkoja ei kuitenkaan raportoitu.

Patongin kunnan katastrofien ehkäisy- ja lieventämistoimiston henkilökunta meni paikalle kaatamaan ja poistamaan puita alueelta. Jätämme sinulle valokuvat tapahtumasta, tarkkaa arviota taloudellisesta vahingosta toimivaltaiset viranomaiset eivät ole antaneet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.