Neljän päivän loma, kaksi virallista tapahtumaa vietetään Thaimaassa perjantaista alkaen, Alkoholin myyntikielto sunnuntaina

Kansallinen -

Neljän päivän loma Thaimaan kahden virallisen tapahtuman yhteydessä vietetään kuninkaallisen kyntöseremonian yhteydessä perjantaina 13. ja Vasakha Buchan yleisenä vapaapäivänä maanantaina 16. päivänä.

Kuninkaallista kyntöseremoniaa vietetään yleensä toukokuun tienoilla. Päivämäärä määräytyy vuosittain astrologisten havaintojen perusteella ja tänä vuonna on asetettu 13. päivä. Tapahtuman tarkoituksena on juhlistaa riisinviljelykauden alkua Thaimaassa.

Covid-19:ää edeltävänä aikana kuninkaallinen seremonia järjestettiin Sanam Luangissa Bangkokissa. Härät pukeutuivat punaiseen ja kultaan onnenväreinä ja söivät kaksi yhdeksästä valmisteltua kasvia/hedelmää viljelyhoroskoopiksi siitä, miltä maanviljelijät ja maan maatalous yleisesti ottaen näyttäisivät tiettynä vuonna.

Sunnuntai 15. päivää vietetään Visakha Bucha -päivänä Buddha Siddharthan syntymän, valaistumisen ja kuoleman muistoksi. Muiden Thaimaan buddhalaisten lomapäivien tapaan thaimaalaiset buddhalaiset kokoontuisivat paikallisiin temppeleihin hankkimaan ansioita ja juhlimaan tilaisuutta.

Ennaltaehkäisevien toimenpiteiden puitteissa uskovat tarjosivat myös ruokaa ja kukkia munkeille, kuuntelivat saarnoja Buddhan opetuksista sekä viettäisivät päivän temppelissä meditoimalla ennen kuin illalla kävelevät temppelissä kynttilöiden kanssa.

Koska loma pidettiin sunnuntaina, maanantai 16. päivä on Visakha Bucha -päivän sijainen yleinen vapaapäivä. Tästä syystä Thaimaa pitää neljän päivän lomaa tämän vuoden toukokuussa.

Ja juhlapäivänä valtion virastot ovat kiinni, mukaan lukien maahanmuutto koko neljän päivän ajan. Jotkut pankkien konttorit ja yritykset ovat kiinni pitkän viikonlopun ajan.

Alkoholin myynti on kielletty vain Visakha Bucha -päivänä, sunnuntaina 24. päivänä, mutta se kestää XNUMX tuntia, ja lukijoita tulee neuvoa varautumaan alkoholiin etukäteen, ja että baarit ja yöelämä, tällä hetkellä muunnetut ravintolat, ovat kiinni tänä päivänä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/