Uusi poliisin älykäs turvavyöhyke lanseerattiin lähellä Phuketin tarkistuspistettä Tha Chatchaissa

Phuket -

  Tha Chatchain poliisi lanseerasi Tha Chatchain osa-alueella Thalangin alueella upouuden Smart Safety Zone -alueen lähellä Phuket Checkpointia.

Tha Chatchain poliisipäällikkö eversti Sompong Boonrat kertoi Phuket Expressille: "Projektimme on nimeltään "Chatchai Smart Safety 4.0". Älykäs turvallisuuspoliisi partioi kuuluisilla turistialueilla ja hotelleissa Tha Chatchain osa-alueella.

”Jokainen vyöhyke on asetettu enintään kahdelle neliökilometrille. Poliisi partioi näillä turvavyöhykkeillä erityisellä Police 4.0 -järjestelmällämme, joka hyödyntää monipuolista modernia tekniikkaa. Meillä on myös paikallisia asukasverkostoja, kuten LINE-ryhmiä, jotka raportoivat tapauksista, sillä ihmiset ovat mukana projektissa huolehtimassa matkailijoiden turvallisuudesta. Eversti Sompong totesi.

Thaimaan kuninkaallisen poliisin mukaan Smart Safety -vyöhyke käyttää lainvalvontaviranomaisten, CCTV:n, Wi-Fi-tarkastuspisteiden ja muun teknologian yhdistelmää tarjotakseen turisteille paremman kokemuksen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.