PÄIVITYS: ฺฺPoika, joka sokeutui bakteeritulehduksesta Phuketissa virustarinan jälkeen, saa valtion apua ja tukea

ฺPhuket -

  12-vuotias poika Thalangissa, joka sokeutui bakteeri-infektion jälkeen tarinansa leviämisen jälkeen, saa tukea asiaan liittyviltä Phuketin sosiaalitoimistoilta.

Ensinnäkin, aiempi katsaus tästä tarinasta:

 62-vuotias isoäiti soitti lehdistöltä apua sen jälkeen, kun hänen 12-vuotias poikansa Thalangin alueella oli sokeutunut saatuaan hänen mukaansa toisen annoksen Covid-19 -rokotetta. Samaan aikaan johtavat Phuketin lääkärit ovat vahvistaneet, että pojan sokeus EI heidän mukaansa johtunut Covid-19-rokotteesta.

Phuketin lääkärit väittävät, että 12-vuotias sokeutunut poika EI ollut saanut Covid-19-rokotteesta virustarinan perusteella

Nyt päivitykseemme:

Eilen (10th), Laksana Issarangkun Na Ayutthaya, Phuketin sosiaalisen kehityksen ja ihmisturvallisuuden viraston johtaja, vieraili pojan ja hänen perheensä luona hänen talossaan Thalangin alueella. Heille annettiin asumiseen tarvittavia tavaroita ja taloudellista tukea.

Rouva Laksana kertoi Phuket Expressille: "Olemme auttaneet poikaa aiemmin. Hänen koulunsa opettajat ovat ottaneet meihin yhteyttä. Hän on rekisteröity vammaiseksi, mikä tarkoittaa, että hän on saanut 1,000 XNUMX bahtia joka kuukausi valtion virallista taloudellista tukea kahden viimeisen kuukauden aikana.

"Hänet rekisteröidään Lastensuojelusäätiöön, josta hän saa myös rahaa koulutukseen ja terveydenhoitoon. Aiomme tukea hänen perhettään myös lähitulevaisuudessa. Laksana päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.