Patongin hengenpelastajat partioivat nyt Patong Beachillä 24 tuntia vuorokaudessa

KUVA: Patong Lifeguard

Patong -

Patongin hengenpelastajat partioivat nyt Patong Beachillä 24 tuntia vuorokaudessa.

Patongin hengenpelastajien edustaja Somprasong Sangchart kertoi TPN-medialle: "Patong Beachillä on ollut paljon thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja 1. toukokuuta jälkeen.st maa luopui epäsuositusta Test and Go -ohjelmasta ja toivotti takaisin monet ulkomaiset turistit. Vesiurheilut ovat erittäin suosittuja, erityisesti vesiskootteri ja purjelautailu.

”Hoitamme turisteista Patong Beachin koko pituudelta noin 2.8 kilometriä. Patong Beachillä on yhteensä 31 hengenpelastajaa 11 alueella. He partioivat rannalla 24 tuntia vuorokaudessa.

"Tänä sadekauden aikana keskitymme tiiviisti sääennusteeseen nähdäksemme vesitilanteen, ennen kuin päätämme asettaa punaiset liput "EI UITI TÄÄLLÄ" tai "UI TÄÄLLÄ" -liput. Somprasong päätti.

Hengenpelastajien uusi läsnäolo Patong Beachillä tulee, kun Phuketin viranomaiset asettivat turistien turvallisuuden etusijalle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.