Thaimaan ilmatieteen laitos varoittaa jatkuvista sateista ja yksittäisistä rankkasateista Thaimaassa, erityisesti etelässä, trooppisen sykloni "Asani" vuoksi.

Kansallinen -

Thaimaan ilmatieteen laitos on varoittanut trooppisesta syklonista "Asani" Bengalinlahdella, Intiassa, joka voi johtaa jatkuviin sateisiin ja yksittäisiin rankkasateisiin Thaimaan yllä, etenkin etelässä.

Ilmoituksessa kerrottiin, että ankara myrsky "Asani" tapahtui Keski-Intian rannikon yllä tiistaina 10. toukokuuta kello 4 aamulla. jonka leveysaste on 00 astetta pohjoista ja pituusaste 14.7 astetta itään. Tuulen maksimi noin 84.3 km/h myrsky liikkuu länsi-luoteiseen nopeudella noin 90 km./h. rantautua Keski-Intian ylle 14. ja 10. toukokuuta.

Vaikka myrsky ei suoraan vaikuttanut Thaimaahan, se vahvistaa vallitsevaa tuulta, joka liikkuu maan halki, Thaimaanlahdella ja Andamaanienmerellä. Se johtaa jatkuviin sateisiin ja yksittäisiin rankkasateisiin maan yllä, kun taas etelässä on paikoin erittäin rankkoja sateita.

Samaan aikaan tuuli Andamaanienmerellä ja Persianlahdella heikkenee, minkä seurauksena aallot ovat Andamaanienmerellä noin 1-2 metriä korkeat, lahdella noin 1 metriä ja ukkoskuuroina noin 2 metriä.

Kaikkien alusten tulee edetä varoen ja pienten veneiden tulee pysyä poissa valtamerestä ukkoskuurien aikana. Etelässä asuvien tulee varoa vakavia olosuhteita, jotka voivat aiheuttaa äkillisiä tulvia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.