SAMUI SUMMER JAZZ FESTIVAL 2022 -liput saatavilla

Koh Samui, Surat Thani -

VARAUKSET NYT AVOINNA KOH SAMUI JAZZ FESTIVAALILLE SAMUI SUMMER JAZZ 2022 7. KESÄKUUTA alkaenTH - 12th.

Liput ovat nyt saatavilla verkossa kuuden yön ohjelmaan parhaiden kansainvälisten jazz-esitysten saaren johtavissa lomakohteissa ja klubeissa.   

(Koh Samui, Thaimaa – 9. toukokuutah 2022) – Liput 6 yön ohjelmaan "Samui Summer Jazz 2022" musiikkifestivaalit ovat nyt varattavissa verkossa www.samuisummerjazz.com tai Google Formsissa. https://forms.gle/X2HDVBx9yfRq9KKL9

Kuusi erillistä tapahtumaa kuudessa saaren johtavassa 5 tähden lomakeskuksessa ja klubissa alkaa avajaisillalla, jonka isännöi W Koh Samui ja esittelee huippuluokan kansainvälisiä jazz- ja maailmanmusiikin artisteja Hollannista, Yhdysvalloista ja Thaimaasta.

Konserteissa on kussakin kaksi 50 minuutin sarjaa, ja isännöivä lomakeskus tai klubi tarjoaa juomia ja alkupaloja tai buffetlounaan tai -illallisen pakettina lipunhaltijoille. Ohjelman ja paketin tiedot on korostettu alla:

Festivaalin ohjelma | 7. kesäkuutath ja 12th

Tiistai, kesäkuu 7th | Avausilta

W Koh Samui esittelee New York Round Midnight Orchestra | ovi aukeaa klo 18  

www.wkohsamui.com

Round Midnight Orchestra: https://newyorkroundmidnight.com/

Liput alkaen THB 1,500 netto juomia ja alkupaloja varten. Muut lippujen hinnat ja varaus: https://forms.gle/X2HDVBx9yfRq9KKL9

Keskiviikko, kesäkuu 8th

U Samui esittelee Paul van Kesselin konsertissa | ovi aukeaa klo 18  

www.usamui.com

Paul van Kessel – https://www.paulvankessel.com/home

Liput alkaen THB 1,000 netto juomat ja alkupala, netto 1,500 XNUMX THB päivällisestä ja juomista. Lippujen varaaminen:  https://forms.gle/X2HDVBx9yfRq9KKL9

Torstai, kesäkuu 9th

SEEN Beach Club Samui esittelee Saskia Laroo Bandin "Jazz kohtaa hip hopin" | ovi aukeaa klo 18  

https://www.seenbeachclubsamui.com/

Saskia Laroo Band – www.saskialaroo.com

Liput alkaen THB 1,800 netto juomia ja alkupaloja varten. Lippujen varaaminen:  https://forms.gle/X2HDVBx9yfRq9KKL9

Perjantai, kesäkuu 10th

SALA Samui Chaweng Beach esittelee Deborah Carterin Ben van den Dungen Quartetin kanssa |  ovi aukeaa klo 18  

https://www.salahospitality.com/chaweng/

Deborah Carter ja Ben van den Dungen Quartet - https://deborahcarter.com/

Liput alkaen THB 1,450 netto juomia ja alkupaloja varten. Lippujen varaaminen:  https://forms.gle/X2HDVBx9yfRq9KKL9

Lauantai, kesäkuu 11th

Santiburi Koh Samui esittelee Alexander Beets Quintetin ja Koh Mr Saxman | ovi aukeaa klo 18  

https://santiburisamui.com/

Alexander Beets Quintet ja kansainvälinen jazzvokalisti Nathalie Schaap – https://alexanderbeets.com [https://alexanderbeets.com];

Liput alkaen THB 2,500 netto juomille ja buffetille. Lippujen varaaminen:  https://forms.gle/X2HDVBx9yfRq9KKL9

Sunnuntai, kesäkuu 12th | Loppunäytös

Melia Koh Samui sunnuntaibrunssi "Summer Jam" Nathalie Schaapin ja Koh Mr Saxmanin kanssa | ovi aukeaa klo 12

 https://www.melia.com/en/hotels/thailand/koh-samui/melia-koh-samui/index.htm

Liput alkaen 2,990 XNUMX THB netto brunssille. Lippujen varaaminen:  https://forms.gle/X2HDVBx9yfRq9KKL9

Nederland, Den Haag, maaliskuu 2014
Ellister van der MOlen, trompetisti
Kuva: Merlijn Doomernik

Marius Beets

Festivaali palaa Koh Samuille 8 vuoden tauon jälkeen, ja sen esittää SKÅL International Koh Samui ja sponsoroi Imagine Samui yhteistyössä SOS [Sisters on Samui] -säätiön kanssa. Osa festivaalin tuotosta lahjoitetaan SOS-säätiölle.  www.sistersonsamui.com

"Samui Summer Jazz 2022"  on osa SKÅL International Thailandia  #ReDiscoverThailand matkailun elvytyskampanja ja erityisesti #ReDiscoverSamui edistämisaloite, jolla tuetaan matkailun paluuta saarelle.

Festivaali järjestetään yhteistyössä Amersfoort Jazz Festivalin (Alankomaat) kanssa ja se on yhteydessä Hollannin JAZZNL:ään ja WORLD JAZZ NETWORKiin.

Lisätietoja ja varaukset festivaalin virallisilla verkkosivuilla:  www.samuisummerjazz.com

Facebook: SamuiSummerJazz

Instagram: SamuiSummerJazz

Tietoja JazzNL:stä [ https:jazznl.com]

Perustettu vuonna 2005. JazzNL-säätiö käynnistää, järjestää ja tukee hollantilaisen World Jazzin ja improvisoidun musiikin puolesta kansainvälisiä jazzverkostoja ja uusia jazzmarkkinoita maailmanlaajuisesti yhdistäviä projekteja. Pääprojektit ovat World Jazz Conference ja vuosittainen Amersfoort Jazz Festival Alankomaissa. JazzNL järjestää ns. "Jazz Expeditions": kahdenvälistä yhteistyötä hollantilaisten jazztaiteilijoiden ja elävän World Jazz -verkoston välillä ulkomailla.

Tietoja World Jazz Networkista [ https://worldjazznetwork.com/]

World Jazz Network on keikkapaikkojen, festivaalien ja muiden globaalin jazz-alan makutekijöiden välinen kumppanuus, jonka tavoitteena on rakentaa siltoja yleisöjen välille maailmanlaajuisesti. Se on järjestäjä, promoottori, tekijä, muusikko ja ennen kaikkea musiikin ystävä. Järjestö kokoontuu joka vuosi World Jazz Conferencessa JazzNL:ssä, ja sitä isännöi Amersfoort Jazz Festival Hollannissa.

 Tietoja SKAL International Koh Samuista [https://kohsamui.skal.org/]

 SKAL Koh Samui on Samui-osasto maailmanlaajuisessa matkailu- ja matkailujärjestössä SKAL Internationalissa – maailman suurimmassa kansainvälisessä konsernissa, joka yhdistää kaikki matkailu- ja matkailualan osa-alueet. Sillä on tällä hetkellä 13,000 XNUMX jäsentä maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä kaikkialla Thaimaassa toimii kuusi SKAL International Clubia Bangkokissa, Chiang Maissa, Hua Hinissä, Phuketissa, Krabissa ja Samuissa. www.skal.org

 

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.