Phuket, Phang Nga ja Krabi järjestävät "Aqua Lumina" -tapahtuman matkailun edistämiseksi

Phuket, Phang Nga, Krabi -

  'Aqua Lumina', "ihana fluoresoiva Andamaanienmeren alla" (järjestäjän tunnuslause) järjestetään Phuketissa, Phang Ngassa ja Krabissa tässä ja ensi kuussa.

Lehdistötilaisuus pidettiin eilen (9th) Central Worldissä Bangkokissa, ja sitä johtivat matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakar, Phuketin kuvernööri Narong Woonciew ja muut asiaankuuluvat virkamiehet.

Mr. Phiphat sanoi: "Tämä on hyvä aika lisätä matkailua, koska enemmän ulkomaisia ​​turisteja vierailee Thaimaassa ja matkailuprovinsseissa erityisesti Andamaanien alueella Phuketissa, Phang Ngassa ja Krabissa. Odotamme vähintään 90,000 700 thaimaalaista ja ulkomaalaista osallistuvan tapahtumiin, jotka tuottavat vähintään XNUMX miljoonaa bahtia.

Phuketin kuvernööri Narong kertoi Phuket Expressille: "Tapahtuma pidetään Phuketissa 20. toukokuuta alkaenth toukokuun 31st Nai Han Beachillä Rawain osa-alueella, Mueang Phuketin alueella.

"Phuketin tapahtuma tulee olemaan "Andaman Land of Guardians" -konseptin alla. Valot ja äänet esittelevät Andamaanienmeren kauniita maisemia. Tapahtuman tarkoituksena on myös rohkaista ihmisiä välittämään enemmän rannoista, merestä ja ympäristöstä.

Tapahtuma järjestetään Phang Ngassa 27. toukokuuta alkaenth kesäkuuhun 12th Memories Beachillä Khao Lakissa ja Krabissa pidetään 14. toukokuuta alkaenth toukokuun 25th HTMS Lanta -museossa ja Krabin maakunnan hallintojärjestössä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.