Nainen kuoli veljensä koirien hyökkäyksen seurauksena Thalangissa, Phuketissa

Thalang, Phuket -

  Nainen on julistettu kuolleeksi, kun hänen veljensä koirat hyökkäsivät hänen kimppuunsa talossa Thalangin alueella tänä aamuna (10. toukokuuta)th).

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapahtuneesta kello 10 talossa Baan Bang Paessa Paklokin osa-alueella.

He saapuivat taloon löytääkseen naisen ruumiin, joka myöhemmin tunnistettiin Sarinrat Laongpanitchakuniksi, 38, ja joka vuoti runsasta verta talon edustalta parvekkeelta. Hänen kaulastaan ​​vasemmalla puolella löydettiin noin kolme vakavaa haavaa, jotka olivat todennäköisesti hampaista. Kahden koiran hiuksista ja suusta löydettiin verta.

Supakwee Tortip, 38, kertoi Phuket Expressille: "Hän oli kollegani. Soitin hänelle kello 7, mutta en saanut vastausta. Tulin hänen taloonsa, jossa hän asui perheensä kanssa. Tuolloin hän oli yksin, hänen muut perheenjäsenensä olivat Bangkokissa. Menin hänen kotiinsa sen jälkeen, kun en saanut vastausta oveen koputtamisesta ja kutsumisesta häntä, koska olin huolissani hänen terveydestään, eikä hän ollut koskaan ollut näin kauan puhumatta minulle. Olin järkyttynyt, kun sain tietää, että hän oli kuollut lähellä koiranhäkkiä."

"Kaksi thaimaalaista koiraa ovat noin vuoden ikäisiä ja kuuluvat hänen veljelleen. Yleensä. koirat eivät olleet rajuja. Sarinratilla oli myasthenia gravis (lihasheikkous), mutta hän pystyy kävelemään. Hän saattoi pudota yhden koiran päälle, kun hän ruokki sitä häkissä. Koira pelästyi ennen kuin hyökkäsi hänen kimppuunsa." Supakwee totesi.

Supakwee ei heti tehnyt selväksi koirien rotua tai kohtaloa. Sarinratin veljen kerrotaan kiiruhtaneen Phuketiin iltapäivällä Bangkokista.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.