Patong ja matkailukaupungit, mukaan lukien Pattaya, tarvitsevat "erityisen kaavoitusalueen", jossa yöelämän paikat ovat avoinna klo 4 asti, mutta niiden on maksettava enemmän veroja, ehdottaa "Prab Keesin", patongin liikemies.

Patong, Phuket -

  Patong ja matkailukaupungit, mukaan lukien Pattaya, tarvitsevat "erityisen vyöhykkeen", jossa yöelämän paikat ovat avoinna klo 4 asti, mutta yöelämän toimijoiden on maksettava enemmän veroja, sanoo Patongin tunnettu liikemies "Prab Keesin".

Preechavude 'Prab Keesin' on Pisona Groupin puheenjohtaja, Patong Development Foundationin päällikkö ja Patong Entertainment Business Associationin (PEBA) puheenjohtajan entinen neuvonantaja.

Lue lisää aiemmasta tarinastamme alla olevasta linkistä.

https://thephuketexpress.com/2022/05/05/prab-keesin-resigning-as-advisor-and-president-of-the-patong-entertainment-business-association/

Prab kertoi Phuket Expressille: "Olen iloinen, että Big Joke aikoo keskustella virallisesti Phuketin viranomaisten ja Center for Covid-19 Situation Administrationin tai CCSA:n kanssa ravintoloiden sulkemisaikojen ja juoma-aikojen laillisesta pidentämisestä."

Lue lisää aiemmasta tarinastamme alla olevasta linkistä.

https://thephuketexpress.com/2022/05/08/big-joke-to-discuss-with-relevant-officials-about-legally-reopening-nightlife-industry-extending-business-hours-in-phuket-pattaya-and-other-tourism-zones/

"Haluamme kuitenkin nähdä erikoisalueen kuuluisille turistikaupungeille, kuten Patongille (Phuketissa), Pattayalle (Chonburissa) tai Sukhumvitille, Thonglorille ja Khaosan Roadille (Bangkokissa).

”Nämä ovat tärkeitä matkailualueita, joilla on käynyt paljon ulkomaisia ​​turisteja. Tarvitsemme nämä alueet erityisalueeksi, jolla on erilaiset lakisääteiset sulkemisajat yöelämän paikoissa."

”Useimmat yrittäjät haluavat avata paikkoja vasta aamulla, mutta haluamme hieman helpotusta turisteille, jotta heillä on enemmän aikaa nauttia yöelämästään. Haluamme tehdä matkailijoista tyytyväisiä matkaansa Patongissa ja Thaimaassa.

”Viihdepaikkojen avaamisesta klo 4 asti on tehty paljon tutkimusta ja analyyseja, mikä on hyväksi taloudelle, yhteisöille ja ympäristölle. On parempi, jos lakeja voidaan muuttaa. Viihdepaikat voivat ansaita paljon rahaa klo 00–1.

”Erikoisvyöhykkeiden yöelämän toimijoiden on kuitenkin maksettava enemmän veroja, koska he saavat enemmän etuja. Meidän on myönnettävä, että olemme aiheuttaneet kielteisiä vaikutuksia paikallisiin yhteisöihin. Tärkeimmät asiat matkailun parantamiseksi ovat turvallisuus- ja palvelukehitys.

Sillä välin joukko yöelämän viihdepaikkojen ylläpitäjiä on lähettänyt pääministeri Prayut Chan-O'Challe ehdotuskirjeen, jossa heidän liiketoiminnansa sallittaisiin laillisesti avata uudelleen ensisijaisesti "sinisen vyöhykkeen" alueilla, jotka on suunnattu matkailuun, kuten Phuket ja Pattaya, edistääkseen matkailua 1. kesäkuuta alkaen.

https://thephuketexpress.com/2022/05/09/entertainment-venue-operators-call-for-bars-and-nightlife-in-tourism-blue-zone-areas-to-be-fully-legally-reopened-in-june/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.