Kaksi nuorta koillis-thaimaalaista poikaa lakkasi kävelemästä 1,450 XNUMX kilometriä Phuketiin serkkunsa luo

KUVA: Baan Dung -päivitys

Phuket -

Kaksi nuorta koillispoikaa Udon Thanista valmistautuivat kävelemään 1,450 10 kilometriä Phuketiin vain XNUMX bahtilla ja pussilla banaania käymään serkkunsa luona, ennen kuin laupias samarialainen vei heidät takaisin kotiin.

Kaksi poikaa, 14- ja 12-vuotiaat, löydettiin paikalliselta tieltä Udon Thanista reppu, kymmenen bahtia ja pussillisen banaaneja kanssa.

Laupias samarialainen, herra Weerapong Raksamuewong, pysähtyi juttelemaan näiden kahden pojan kanssa. Kaksi poikaa, joiden nimet jäivät salaisiksi ikänsä vuoksi, sanoivat: ”Olemme kotoisin läheisestä kylästä. Asumme täällä isoäitimme ja isoisämme kanssa. Vanhempamme työskentelevät Phang Ngassa, Phuketin pohjoispuolella."

"Kävelimme Phuketiin käymään serkkumme luona. Meillä on kymmenen bahtia. Emme tiedä kuinka kaukana Phuket on, mutta suunnittelimme kävelevän sinne.

Lopulta kaksi poikaa suostuivat palaamaan isovanhempiensa luo. Heidän isovanhempansa olivat erittäin iloisia siitä, että heidän lapsenlapsensa palasivat kotiin ja lupasivat pitää heitä tarkemmin silmällä jatkossa. Isovanhemmat ilmoittivat myös, että he järjestäisivät poikien tapaamisen serkkunsa ja vanhempiensa kanssa lähitulevaisuudessa kävelemättä Phuketiin.

Tarina levisi viruksena Thaimaan mediassa aiemmin tänään, toteaa TPN-media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.