Phuketin autokolari kaatoi kolme sähköpylvästä ja aiheuttaa paikallisen sähkökatkon tunneiksi

Phuket -

SUV-kuljettaja törmäsi sähköpylvääseen kaataen yhteensä kolme sähköpylvästä, mikä aiheutti eilen paikallisen sähkökatkon useiden tuntien ajan.

Kathun poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta eilen (9th) tiellä numero 3030 (Kathu – Nakoh). He saapuivat paikalle ja huomasivat, että valkoinen maastoauto oli törmännyt sähköpylvääseen.

Kaikkiaan kolme sähköpylvästä irronnut törmäyksestä. Tuntematon kuljettaja loukkaantui vain lievästi.

Läänin sähköviranomaisen työntekijät katkaisivat sähköt kun korjasivat ja korjasivat kolmea sähköpylvästä, mikä aiheutti paikallisen sähkökatkon useiden tuntien ajan. Tie oli tilapäisesti suljettu liikenteeltä ja kiertoteitä tehtiin onnettomuuden vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.