Viihdepaikkaoperaattorit vaativat, että baarit ja yöelämä matkailun "sinisen vyöhykkeen" alueilla avataan kokonaan, laillisesti uudelleen kesäkuussa

Bangkok -

Joukko yöelämän viihdekeskusten ylläpitäjiä on toimittanut ehdotuskirjeen pääministeri Prayut Chan-O'Challe, jotta heidän liiketoiminnansa voidaan laillisesti avata uudelleen ensisijaisesti "sinisen vyöhykkeen" alueilla, jotka on suunnattu matkailuun, kuten Phuket ja Pattaya matkailun edistämiseksi. kesäkuun 1 päivästä eteenpäin.

He myös kehottivat hallitusta jatkamaan Covid-19:n uudelleenmäärittelyä endeemiseksi taudiksi Thaimaassa 1. heinäkuuta mennessä kansanterveysministeriön suunnitelmien mukaisesti. Hallituksen tulisi harkita SHA Plus- tai Thai Stop COVID 2 Plus -sertifioimien viihdepaikkojen, mukaan lukien baarit, pubit ja karaoke-lounget, avaamista normaalisti, heidän mukaansa. Tällä hetkellä tapahtumapaikat ovat laillisesti suljettuja valtakunnallisesti ja toimivat "ravintoloita", joissa on aikaiset sulkemisajat ja monet säännöt.

Ehdotuskirjeen ensimmäisessä vaiheessa viihdepaikat 12 "sinisen vyöhykkeen" maakunnassa ja muut tietyt "siniset vyöhykkeet" 16 muussa maakunnassa saisivat avata uudelleen 1. kesäkuuta alkaen. Sitten, toisessa vaiheessa, tällaisten paikkojen uudelleenauttaminen pitäisi sallia valtakunnallisesti heinäkuun 1. päivästä alkaen.

KUVA: Bangkok Biz News

Khaosan Road Business Associationin puheenjohtaja Sanga Ruangwattanakul kertoi Associated Pressille tänään, 9. toukokuuta, että yhdistys kehotti pääministeriä myös peruuttamaan hätäasetuksen ja tartuntatautilain, koska ne voivat vaikuttaa kansainvälisten matkailijoiden vakuutusostoihin ja heidän vakuutusmaksuihinsa. päätökset vierailla maassa.

”Kun maa avattiin uudelleen, myös viihdepaikat pitäisi avata uudelleen, koska yöelämä oli yksi tärkeimmistä syistä, miksi ulkomaiset turistit vierailivat Thaimaassa. Siksi meidän on esitettävä matkailupotentiaalimme mahdollisimman nopeasti muiden matkailumaiden edessä”, presidentti sanoi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.