Kaikkien ajoneuvojen matkustajien Thaimaassa on käytettävä turvavöitä, alle 6-vuotiaiden lasten on oltava lasten turvaistuimessa koko matkan ajan 4.

Kansallinen -

Kaikkien ajoneuvojen matkustajien tulee olla kiinnitettyinä turvavyöt ja lasten turvaistuin on varattava alle 7-vuotiaille lapsille koko matkan ajan Royal Gazette -lehdessä lauantaina XNUMX. toukokuuta julkaistun muutetun maaliikennelain mukaisesti.

Ilmoituksen mukaan kuljettajien tulee aina käyttää turvavyötä ajoneuvoa ajaessaan. Ajoneuvojen etu- ja muilla istuimilla matkustavien on nyt myös aina käytettävä turvavyötä.

Alle 135-vuotiaiden lasten on istuttava lasten turvaistuimessa tai erityisistuimessa, jotta vältytään onnettomuudessa ajoneuvossa matkustaessa. Alle XNUMX senttimetrin pituisten matkustajien tulee myös aina käyttää turvavyötä tai käyttää erityistä istuinta estämään loukkaantumiset onnettomuuden sattuessa.

Kuljettaja tai matkustaja, jonka terveydentila saattaa estää turvavyön kiinnityksen, on vapautettu, mutta heidän on turvattava vaihtoehtoinen toimenpide koko matkan ajan.

Rikkomukset voivat saada enintään 2,000 120 bahtin sakon. Laki tulee voimaan 4 päivää sen jälkeen, kun se on julkaistu Royal Gazettessa, tai syyskuun XNUMX. päivästä eteenpäin.

 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/