Phuketin lääkärit väittävät, että 12-vuotias sokeutunut poika EI ollut saanut Covid-19-rokotteesta virustarinan perusteella

Phuket -

  62-vuotias isoäiti soitti lehdistöltä apua sen jälkeen, kun hänen 12-vuotias poikansa Thalangin alueella oli sokeutunut saatuaan hänen mukaansa toisen annoksen Covid-19 -rokotetta. Samaan aikaan johtavat Phuketin lääkärit ovat vahvistaneet, että pojan sokeus EI heidän mukaansa johtunut Covid-19-rokotteesta.

Paikallinen Phuket-media vieraili 12-vuotiaan pojan luona (Phuket Express ei salaa hänen nimeään) viime viikonloppuna. Poika asuu 62-vuotiaan isoäitinsä ja 62-vuotiaan isoisänsä kanssa Thalangin alueella.

Hänen isoäitinsä, rouva Kaesri Saeong, kertoi Phuketin tiedotusvälineille: "Seljenpoikani sai toisen annoksen Pfizer-rokotetta viime vuonna 25. marraskuutath, 2021. Kymmenen päivää sen jälkeen, kun hän sanoi olevansa huonovointinen ennen kouristuksia. Hänet lähetettiin sairaalan teho-osastolle. Kun hän heräsi, hän oli mennyt täysin sokeiksi."

Tarina ravisteli thaimaalaista sosiaalista mediaa, mutta lääkärit eri puolilta Thaimaata ovat reagoineet nopeasti ja todenneet, että vaikka tapaus oli valitettava, sillä ei ollut mitään tekemistä Covid-19-rokotteiden kanssa ja että heidän mukaansa rokotteet olivat turvallisia ja tehokkaita.

Lehdistötilaisuus pidettiin tänä aamuna (9th) Phuket Provincial Hallissa keskustellakseen aiheesta, joka oli ohittanut sosiaalisen median useiden johtavien thaimaalaisten lääkäreiden ja Phuketin viranomaisten kanssa.

Vachira Phuketin sairaalan lääkäri Nattawan Thepnarong totesi lehdistötilaisuudessa: "Poika sai rokotteen 25. marraskuutath viime vuonna. Hän sai hoitoa 6. joulukuutath (10 päivää rokotteen saamisen jälkeen).

"Olemme tunnistaneet hänen oireensa "akuutiksi pansinusiitiksi" (nopea nenän ja sitä ympäröivien poskionteloiden kalvojen tulehdus), jonka ovat saaneet hänen sisäsilmien ympärillä olevat bakteerit. Tällä ei ole mitään tekemistä Covid-19-rokotteiden kanssa." Tohtori Nattawan sanoi.

"Olemme tarjonneet hänelle täydet hoidot leikkaukset mukaan lukien 6. joulukuuta alkaenth viime vuonna tammikuun 10. päiväänth Tämä vuosi." Tohtori Nattawan lisäsi.

Lisäksi Vachira Phuketin sairaalan kurkunpää-kurkunpäälääkäri, lääkäri Komgkrit Kanjanapaisit sanoi: "Kun olemme huolellisesti analysoineet oireiden syyn ja osoittaneet parhaan hoidon pojalle, olemme varmoja, että hän on sokeutunut "akuutin pansinusiitin" vuoksi. (Nopea nenän ja sitä ympäröivien poskionteloiden kalvojen tulehdus) ei ole peräisin Covid-19-rokotteesta. Tietojen jakaminen, että tämä johtui rokotteesta, on valheellista."

Nuoren pojan isovanhemmat eivät heti vastanneet lehdistötilaisuuteen, vaikka thaimaalainen sosiaalinen media jatkoi keskustelua ja keskustelua aiheesta lehdistön ajan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.