Tutkimus arvioi Thaimaan neljänneksi houkuttelevimmaksi maailmanlaajuiseksi matkakohteeksi, ja Thaimaan hieronta on suosituin aktiviteetti

Kansallinen - 

Visa Global Travel Intentions Study on arvioinut Thaimaan neljänneksi houkuttelevimmaksi matkakohteeksi, ja thaihieronta on valittu turistien suosituimmaksi aktiviteetiksi.  

Thaimaata edeltävät Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Intia. Tutkimus huomauttaa myös, että Bangkok, Phuket, Chiang Mai ja Hua Hin ovat verkossa haetuimmat kohteet rentoutumiseen, hälinästä pakoon ja ulkoiluun.  

Lisäksi turistien suosituin harrastus tutkimuksen mukaan on thai-hieronta, jota seuraavat thaimaalaisen ruoan syöminen, lomakohteessa rentoutuminen ja kulttuurimatkailu. Kansainvälisten matkailijoiden määrän odotetaan nousevan 46.96 miljoonaan vuoden 2024 loppuun mennessä Pacific Asia Travel Associationin, joka tunnetaan myös nimellä PATA, tutkimuksen ansiosta. TPN toteaa, että tämä kunnianhimoinen tavoite olisi ennätys, jos se saavutettaisiin.

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/